Julekaffe til Klubbhuset

Grip muligheten til å kjøpe julekaffe som ren inntektsstøtte til vårt felles Klubbhus! Smakfult og godt bidrag!

MER INFO OM KAFFEN OG KJØP FINNER DU HER:

Vi i LYN selger nå gourmetkaffe som gir en etterlengtet inntekt til klubben vår. Kaffen leveres i esker med 10 poser, hver pose på 250 gram. Du kan velge mellom hele bønner og filtermalt. Hver eske med 2,5 kg kvalitetskaffe koster kr. 690,- – inklusiv frakt hjem til deg privat eller til jobben din. Hver pose er merket med klubbens logo. Fri frakt gjelder innen Oslos grenser.

Kaffen selges om et dugnadsprosjekt, Salget vil gjøre oss i stand til å få realisert gode prosjekter gjennom at du koser deg med en god kopp kaffe.

Kaffen er produsert av Bergstrands Kafferosteri AB. Dette er en familiedrevet bedrift som ble etablert omtrent samtidig med LYN – i 1891. Det er nå 4. og 5. generasjon i familien som leder bedriften. Smaken er tilpasset det norske kaffemarkedet og vi har allerede mottatt mange gode tilbakemeldinger.

Slik bestiller du kaffen

Du bestiller kaffen ved å vippse til LYN kaffe #638800.
Da får du valget mellom “Filterkaffe” og “Hele bønner”. Så snart vi har registrert betalingen din vil vi planlegge utkjøring. Du kan også merke betalingen på Vipps med at du ønsker kaffen tilsendt (inkl. i prisen) eller å hente kaffen på klubbhuset. Dette gjør du i meldingsfeltet. Skriv “Tilsendt” eller “Hente”, og adressen din om du velger “Tilsendt”.

Har du spørsmål? Ring daglig leder i SFK LYN på 911 16 108 eller send en e-post til sjur@lyn.no.