Junior NM på Nes

Flere skirenn i erme for våre i helgen. Rossignol og Rustad (kommer egen snutt) lørdag og søndag, mens Junior NM tok junior fokus fra fredag til søndag.

Mange sterke prestasjoner og sterkest av alle LYN SKI prestasjoner hadde vi med Tuva Brusveen-Jensen. Meget imponerende med 2. plass både fredag og lørdag til hhv skate og klassisk. Også søndag var hun med på pallen og gikk inn til en 2. plass med Oslo Skikrets. Gratulerer!

Flere gjorde det meget godt, og det er vanskelig å nevne. Petter Bakken og Nora Raastad var sterkeste kort etter Tuva i 19-20 klassen. Gratulerer til alle som var med! Vi vet det også ga nedturer og sideslag. Det er bare å hvile seg godt og legge ut årene på nytt.

Et fantastisk trenerteam og ikke minst smøreteam var også på pletten – med tilnærmet døgnservice. Imponerende. Og, hyggelig med innleid ekstra hjelp av Jostein Moe, tidligere mangeårig junior/senior trener i klubben.

LYN SKI presterer godt – vel vitende om at et junior NM representerer de aller beste skiløperne i de respektive klassene – i verden!

Litt få bilder siden fotograf Line ikke kunne være med – derfor kun et beskjedent knippe :-I