Klubben høyt og lavt!

Det er lite hvile når vinteren holder tak i oss. Det er skirenn på alle kanter. Senior er i Trondheim på NC, Langsløpslaget vårt bor på hyttene til Moseteråsen og skal gå Hafjell Skimaraton (søndag). Simen har kommet hjem, mens Hans Christer går 5 mila i OL lørdag morgen.  Trener Tinus har alt kjørt nordover for å ta imot våre junior NM i Steinkjer. Og på Lygna tromler vi sammen våre 15-16 åringer som skal gå Hovedlandsrenn.

Hovedlandsrenn er våre 15-16 åringers NM med løpere fra hele landet. Til dyst stiller rundt tusen løpere!  Det betyr beinhard konkurranse og mest gøy. LYN SKI har 27 løpere med. Fredag er det individuell distanse, med klassisk. Lørdag går de prolog sprint skate. Kun 30 løpere går videre, resten går rett til skicross. Søndag er det krets stafett og Oslo Skikrets stiller med mange lag. Vi skal følge med –

Dagens glimt – vi gikk gjennom løyper og våre smørere bosatte seg i teltet! Ingenting gjør seg selv, ei heller ski. Vi har ivrige (primært pappaer) som stiller – time etter time – for å preppe ski til beste for alle våre utøvere. Her skal ingenting gå på tilfeldigheten – vi legger godvilje, omsorg og smøring til hvert stavtak!

#alltidmedtrenere# på plass – Christian, Jon og Simen! Vi lover laaaange dager for de som skal sekundere, smile og støtte alle våre løpere. Første start kl. 10.00, siste start kl. 16.45!