Klubbmesterskapet 2019

Vel blåst, alle store og små. For en herlig kveld. Skiglede i høygir, teppebanket med mestring og fellesskap. Det gikk i klister, smøring, korte ski, lange ski, raske tider, ikke tider. ett spor, to spor, småmestere, verdensmestere, OL mestere, klubbmestere.

Tenk at vi er så heldige at vi kan arrangere vårt eget mesterskap og ha bortimot tusen til start. Ikke nok med det, men midt i kalaset kommer også en nybakt verdensmester. Hans Christer hadde omtrent nettopp landet etter uker i VM. To dager etter at han vant den legendariske 5-mila i VM kommer han, som om ingenting har hent, til hjemmebanen og går skirenn med alle oss andre. Også Simen var på samme fly som ikke gikk, også Simen brukte ettermiddagen sammen med oss. Regjerende OL mester gikk også skirenn med oss. Takk til både Simen og HC som strødde om seg av inspirasjon, autografer, gode ord og selfies. Det gir inspirasjon i sporet til små og store!

Tusen takk til alle som deltok – og takk til alt støtteapparat, dere må jo være med ellers blir det lite gøy. Takk til alle funksjonærer som tok seg en kveld til bidrag og fremme av idretten.

Resultater for rangerte klasser finner dere på eq, lenke her. GRATULERER TIL ALLE KLUBBMESTERE!

Om dere sklir ned på våre web sider ligger det billedgalleri. Her legger vi stadig inn nye album fra ting som skjer. NÅ har vi laget et Klubbmesterskapsalbum for 2019. Ta en titt, om dere har tid og lyst.

Unge lovende mini skileikere gikk så det sprutet i sporet og stakk tuppen frem i mål!

Denne karen, i rød jakke, er vi veldig glad i! Dette er Tore Løypekjører. Uten han kan vi bare glemme ski og trening på hvitt. Tore stiller hver bidige morgen – hele vinteren, lenge før vi andre har våknet – og ordner og fikser for oss. Her tar han et godt tak i premieutdeling og skaper rekker og spor der også! Heia Tore!

En nybakt verdensmester og en regjerende OL mester til start.

Dette er ikke dagligdags på alle skirenn. Verdensmester Hans Christer til venstre og regjerende Olympisk Mester Simen til høyre. I feltet står også flere virkelig gode langløpere, Anders Høst, Joar Tele, Vegard Vinje, Fredrik Ole (som har vunnet NM gull med stafettlaget vårt), Johan Tjelle (som ble klubbmester) – og flere! For ikke å snakke om veteraner med flere styremedlemmer til dyst. Rennleder til sprinten fikk gått fra seg og Trond vant menn veteran

En glad gjeng med sin trener Filippa!

Jenter med sin trener Emma!

TEO gratulerer Espen som klubbmester i para voksne. Espen har TEO som trener, og de kjører harde økter hver uke! Espen er lam i halve kroppen, likevel går han på ski og han er ALLTID LIKE BLID!

 

 

Clovis var klar lenge før ALLE ANDRE!