Ny KM dag – i dryss av snø!

Nesten uvirkelig, men vi fikk en god porsjon snø under dagens KM. Det la seg på telt, bager og folk, men ingen – absolutt ingen, klaget. Man kunne mer ane en jevn gladfølelse oppover, med takk for nettopp det hvite. Og, vi ønsker oss mer.

Selvsagt ble løypene tunge av nettopp dette hvite, svært tunge. Å brøyte seg skøytevei gjennom slush og nysnø kan dulte på selv den sterkeste iver. Men, det var lite klaging å høre fra alle våre utøvere. De gikk på, hva skøyter, rill og gli kunne bære. Luen av, for alle store og små som tok opp kampen med løse løyper.

Vi var mange, og vi syntes – igjen. Arranørklubben stilte med 188 av 937 til start. Så kom vi med med 25 færre, mens de andre var noen hakk under. Langrennsentusiasmen blomstrer, tross ymse vær. Vi er mange som drømmer om stabile forhold i inn- og utmark. Og, iveren og gleden over/for/med en aktiv hverdag ute for små, unge og større, bærer seg videre.

Dagens øvelse gav også resultater. Willam tok en 1. plass i gutter 11 og 3.plass til Thea i J11 og Stella i J12  i deres kretsrenn. Vi gratulerer med KM titler til Armann (G15), Simen Rolvsen (M 19/20) og Tuva i J14. Andre plasser til Anna i J13 og Gjendine i J14. Gratulerer til en sterk 3. plass med Stein Magnus i G13 (merk, det var 100 løpere i klassen!), Malin J13, Benedichte K18 og vår alltid pallsikre Inger i Kvinner veteran. Gratulerer så til alle som var med – et skirenn uten mange med, gir ingen mening!

Dagens snøvær ga en brems på kameraintensiteten, uten at det føltes naturlig å klage på årsaken. Noen få glimt har vi dog: