Mange Lyn-løpere på Kollmila på lørdag

Mange Lyn-løpere  deltok på Kollmila på lørdag. Et litt annerledes og morsomt løp i fristil med mye fart og mange spurter før målgang på Kringsjå hvor heiagjengen ventet. Hvem dukket opp først ut av skogen og inn på Gaustadjordet ?

De yngste fra 11 år og nedover gikk «Halvmila» fra Frønsvollen  og ned til Kringsjå. Det var kaldt vintervær og ungene suste ned Måneskinnsløypa,  det var stor fart og mange glade barn som gikk i mål på Kringsjå. Fra 12 år og oppover var det satt opp buss fra Kringsjå til  Holmenkollen. Det var stor stemning ved startområdet ved Hemingsetra, og «gøy å varme opp uten voksne også» -var en av kommentarene –  så fikk vi den.  Og farten nedover åssiden var ikke mindre i de eldre klassene. Når løperne dukket opp på Gaustadjordet var nesten mila tilbakelagt, men først en sløyfe på jordet og mange spennende spurtoppgjør. I mål ventet «Mor gohjerta» med saft og deretter inn i fullstappet aula med premieutdeling og kaker.

Kollmila var utvilsomt en stor suksess – vi håper den har kommet for å bli – et  løp som foregikk i skogen, i fint vinter-terreng syd i Nordmarka og ikke på en stadion slik det oftest er. Grattis Koll med flott arrangement !

Vi gratulerer også alle Lynløpere som deltok og vi fikk mange fine plasseringer; Ingvill på pallen i J12, Synne ble raskeste dame og Astrid fikk sølv i J15. Olav og Espen på pallen i G13, hvor vi også skal nevne den flotte laginnsatsen med Herman som spurtet inn til 4.plass og hele 6 av våre løpere innen de 13 beste i en klasse hvor over 70 deltagere stilte til start ! Gratulerer alle sammen! Heia Lyn Ski!
Les mer HER og HER

/ÅT