Langløpssesongen over for LYN SKI Moseteråsen

I helgen (14. april) ble siste renn, Ylläs – Levi, unnagjort i langløpscupen VISMA Ski Classics. I vår første sesong vil vi si oss godt fornøyd selv om de helt store resultatene har uteblitt.

Takk for i år! Lukas Bauer og Joar Thele etter endt renn i Levi, Finland. FOTO: Magnus Östh/VISMA SKI CLASSICS

Årets beste plassering ble Vegards 21. plass i Marcialonga, men løpet alle husker fra årets sesong er Vasaloppet der Joar holdt teten i 7 mil og ble nummer 23 til slutt. Frisk opp minnene fra dette legendariske løpet her. I Vasaloppet fikk vi også vist fremragende lagarbeid da 5-6 Lynløpere tok kontroll over hovedfeltet da Joar lå i brudd.

Sondre har levert stabilt gjennom sesongen med blant annet 48. og 42. plass i henholdsvis Vasaloppet og Birken. Barbro og Petter har hatt noe stang ut i årets sesong, men Barbro leverte allikevel en råsterk 15. plass i Marcialonga. Petter har 48. i Reistadløpet og 57. i Marcialonga som beste resultater.

Finalehelgen ble dessverre preget av veldig store skiforskjeller der mange av våre løpere ikke traff helt på skivalget. Løpet huskes nok best fra vår side for Vegards komiske fall som kan ses her.

Ellers har vi deltatt på mange lokale turrenn, og tatt med oss seiere og pallplasser i Holmenkollmarsjen, Hafjell Ski Marathon, Montebellorennet og Vestergyllen.

Vi skal etter hvert legge ned en knallhard jobb i løpet av sommeren og høsten, før vi går løs på en ny sesong. Med satsingen inn mot turrenn og langløp håper vi også å kunne inspirere både yngre og eldre Lynløpere til å forsøke seg på noen turrenn eller renn i Ski Classics. Vi må også benytte anledningen til å takke Moseteråsen og Bull Ski & Kajakk for godt samarbeid gjennom året. Dette hadde ikke vært mulig uten dere!

 

Flott samarbeid med Moseteråsen i årets sesong, med tilgang på hytte ved Hafjell for våre langløpere. Bull Ski & Kajakk har stilt med smørehjelp i noen av årets renn.

Langløperne