Lyn på alle kanter

Det blinket og glimtet av Lyn Ski i alle klasser, løyper og rundt på arenaen da KM på Kjelsås – del I, klassisk, fant sted i dag. Petter Planke tok Lyns ansvar blandt den virkelig voksne garde. Vi tangerte så nesten alle klasser ned til G/J8 hvor 6 jenter og 2 gutter jobbet for Lyns fremtidige ære. Det er fantastisk å se hvordan det yngler og gror i klubben – noen bilder er lagt i galleriet – flere kommer.

KMKJ2010_Planke_1

Med stor respekt vil vi få tilføye at Petter Planke, 74 år, også går Birken og andre turrenn. Planke representerer Lyns historie og er ett av våre eldste medlemmer. Det er noen år siden Planke gikk KM, og det var derfor ekstra morsomt at vi var representert også i den klassen.

 

I årets KM klassisk inntok Lyn Ski pallen hele 8 ganger. Audun Formo Hay og Kristin Hjelstuen ble krestmestere i hhv M19/20 og J16. I tillegg var både Johannes Hagerup, Olav Haugerud, Solveig Krüger, Håkon Hjelstuen, Synne Myhre  og Anders Skavland på pallen i sine klasser. Utover det drysset det ned av mange flere gode plasseringer, men best av alt et stort og godt engasjement! Innsatsvilje og pågangsmot som eies kun de beste.