Lyn Ski i NM-stafettene søndag

Lyn Ski stiller med to lag på NM-stafettene på Gjøvik søndag. Ella Gjømle går første etappe i kvinne-stafetten, og vi antar Ella går oss inn til en bra plassering på 1.etappe. På de to neste etappene har vi to juniorer. Mari Bergendahl er 1.års junior i 17-årsklassen, og får en tøff jobb mot alle seniorene på annenetappe. Her er det en stor innsats bare å stille opp! Mari vil sende Karina Aksnes Smith, siste års junior, ut på siste etappe.

Vi hadde meldt på to herrelag, men massivt sykdomsfrafall gjør at vi kun stiller med ett lag. Bendik Persh Andersen, 2års junior, går første etappe. Han sender Peder Nævestad, vår eneste senior-løper, ut på andre etappe. På siste etappe  går 1.års junior Håkon Hjelstuen.

Ingen av lagene vil nok være med å kjempe mot de store kanonene, men, NM er en happening for hele Norge, vi ønsker de seks lyn-løperne LYKKE TIL!

Med vår nye junior/seniordress og Lyn-luer skiller de seg ut og skal være lette å dra kjensel på hvis vi får et glimt på skjermen, her i vekslingen på Ringkollstafetten i romjula.

img_0812-2.jpg