Lyn Ski løperene raskest i KollmilaOPP!

Det gikk styggfort for Pia Stangeby og Nicolay Sevang i gårsdagens KollmilaOPP!

Foto privat: Helene L Sandbu. Fra venstre Anna L Sandbu, i midten Pia som vant gårsdagens renn i J15 ( samt beste total tid av samtlige jenter) og Johanne D. Norland.

Begge de to Lyn Ski utøverene vant henholdsvis sine aldersklasser, men kunne også skryte av å være henholdsvis raskeste kvinne og mann gjennom trassen som inneholder 240 gode høydemeter. Det var alikavel flere Lyn Ski utøvere som gikk fort og vant henholdsvis sine aldersklasser. Amanda H Spjeldnes vant J16 og Juni Lund J19+, i tillegg var det flere fantastisk gode resultater spesielt av aldersgruppen 15 og 16 år. Kanskje er det nettopp disse jaktene ulvene som i neste renn står øverst på pallen? Som hovedtrener for senior må jeg si jeg er utrolig imponert over tiden som ble benyttet av samlet 15 og 16 år gruppen på å gjennomføre den knall hardte 7,5 km lange trassen. STÅ PÅ!!

For alle resultater, samt å lese litt mer om rennet og inntrykkene til Lyn Ski løperene Nicolay og Pia se link: http://www.langrenn.com/lyn-loepere-raskest-i-kollmilaopp.5692339-1743.html