Majestetisk kaldt på Gåsbu

Stadion II GåsbuOg gradestokken strandet litt på -23 da vi passerte Hamar. Ved avkjøring til Gåsbu sank det ytterligere en kuldegrad.

Så – stille kjøring og jubel i bilen for hver gang måleren viste en grad varmere. På toppen, på Gåsbu var vi på ca -16 – det holder til skirenn. Riktignok viste gradestokken i løypa -19… og stadion ga heller ingen følelse av varme – men moro var det! Bitende kaldt, vakkert lys, blide folk, fine løyper, flere på pallen fra klubben og ellers jevn og god innsats. 

Tredje juledag er en ypperlig dag for skirenn. Når ribbe og pinnekjøtt har passert det interessante, det kribler litt i ben og armer – og for de av oss som har sett på Jul i Blåfjell denne julen – «fjellet roper – ut – ut ut». Med nye veier mot Hamar har også reisetiden kortet seg. Og – løyper og forhold gjorde seg verdig ett besøk. 

Summert i resultater kan vi berette. Simen Hegstad Krüger vant, ikke overraskende menn senior. Pia Stagebye tok en solid 2. plass i jenter 15 og Solveig Hegstad Krüger sikret seg en 3.plass i Kvinner 19/20. Ellers var vi noen flere løpere – som spredte seg litt rundt på resultatlisten. 

Simen pallen

Simen på pallen

 

Jørgen i løypa

Yngste Lyn løper – Jørgen i G11

 

stadion Gåsbu

Yrende liv – isende kaldt – fint renn!

/Annik