Mange LYN SKI i Birken

Tradisjonelt har vi mange skiløpere i Birkenarrangementene. I år var intet unntakt. Mange herrer og damer både fredag og lørdag. Og, viktigst av alt, alles fremtid søndag – med Ungdomsbirken. Mange av våre utøvere tar trippelen. De går på ski, løper og sykler. 

Trippel jenter 12

Bildet fra trippelseremoni, jenter 12. Nora nr 2 og Tiril nr 3 (nr 2 på rittet i går).

I går stilte mange til start og resultatene uteble ikke. Det fine med Birken arrangementene er at alle kan få seg en god opplevelse, uavhengig av nivå. Det liker vi. Skituren er akurat passe lang, dvs. lenger enn et vanlig renn. Det er bortover og nedover. Sykkel er en fin trase og løpingen ligeså. Det gir masse treningsglede til de som deltar. 

Vi gratulerer først og fremst alle – for drabelig innsats. Deretter alle skiløpere som klatrer opp på pallen! Tiril klinte til med 2. pass i jenter 12, førstereis gjengen som ikke blir lettere å hamle opp med neste år! i Trippelsammendraget ble Nora nr 2 (ble nr 4 på sykkel) og Tiril nr 3 (bildet).  I jenter 16, som sykler hardt og brutalt, tok vi også to pall plasser. Anna og Johanne tok hhv 2. og 3. plass. Anna har hatt en formidabel sesong på terreng. I skrivende stund mistet jeg oversikten over gutta – dessverre. Ikke la dere forvirre av draktene, de er røde og blå, om enn med Ryes kjennemerker. Flott å ha ungdom som stiller i mange idrettsgrener og bidrar inn i mange klubber! Heia idretten!

Når alt dette er sagt skjer det selvsagt også uhell. I år ble det ingen brudd i våre rekker, men noen ble tatt med i velt. Trym ble liggende underst av en hel den av sine konkurrenter. Det er sjelden en god følelse. Ingen brudd, bare skraping. Tora ble felt foran i feltet av en medrytter og deler av sykkelen ble liggende igjen i løypa. Det er som sagt litt trøblete å få de helt store plasseringene når det blir mye gåing mot mål mens andre triller. Men, å fullføre er viktigst! Sykkel er ingen sport for pyser!

/A