Mange LYN SKIere i gjørma i dag!

Årets vårsprett i Snøparken i regi av Ready – Løping av: Knøttetass, Råtass og Råskinnet. Mange LYN SKI løpere var å se på startlistene og i vrimmelen av folk i Snøparken.

J2002_Rtasser_1

Her er jentegjengen fra 2002 – de stilte godt opp i sin klasse! Maskott Zika er med (hun løp ikke).

Dog var det mange flere av våre løpere med – noen ytterst få fikk vi tatt med linsen. Vi registrerte dog mange blide fjes, med Olav E, Kristoffer T, Fredrik M og flere andre – . Heia LYN SKI.

Og løypa holdt det den lovet. Hos Knøttetassene ble det ytret ønske om mer søl etter målgang – den store elven som enkelte husker – var ikke så dyp i år. Men, det ble søl og det ble vått i skoene. Hos Råtassene, som løp 3 km (2002 tom 1997 – disse siste kunne også stille i Råskinnet) – måtte gjennom betydeligere våtere partier. Mye søl, mye gørr og snørr – og mange smil i mål. Råskinngjengen hadde en betydelig lengre dyst – gjennom mange myrer, den gamle hoppbakken opp og ned, et par partier hvor mange måtte svømme og de lengste i beste fall vasset med vann til livet – glatt var det også mange steder. Så her satt søla godt ved målgang etter 8,5 km i marka.

J2002_Rtasser_2

Margrethe opp fra bekken – Råtass

J2002_Rtasser_3

Karoline – snart i mål – Råtass

J2002_Rtasser_4

Tora – kun bakken igjen – Råtass

J2002_Rtasser_5

Marie og Lea – ikke langt igjen – Råtasser

G2002_Rtassen_Jrgen

Jørgen Thorud – full driv – Råtass

Tora_Jrgen_Rtassen

Tora og Jørgen B.O. – vel gjennomført – Råtass og Knøttetass

Mie_Rskinnet

Mie – kun 500 m igjen – Råskinn

Mie_Rskinnet_2

I mål

 

Annik