Mye bra i Rossignolrennet 2014

Og – da var vi der igjen…. Vi som elsker blått måtte frem med tubene… og varmerne….

20140202 120554

Ekte frustrasjonsføre på Rossignolrennet. Nok snø – kulde som stakk, klistertuber til regnværet, så kom snøen og de eldste løperne (med rubb ski). Et herlig ski-gilde med smøreforhold man ikke ønsker seg. Når det er sagt så hindrer det aldri våre løpere. De er med – vi er mange- smilene sitter løst, og ungene går det remmer og tøy kan holde! Dette er ikke et satsingrenn, men vi kommer allikevel. På Rossignolrennet er det fellesstart – og man undrer seg jo alltid på – er det LYN SKI fellesstart?? Det er masse hvitt blant alt annet – Vi vinner bredden! I tillegg tar også noen ansvar for å besøke pallen – i noen av klassene. Tirill tok 3. plassen i J11 mens Karoline sikret en solid 2. plass i J12. Gratulerer til alle på og utenfor pallen!