NM stafettgullet tok vi hjem!

Gratulerer til Johan, Hans Christer og Simen. Sterk og solid med målgang i ensom majestet. Dere har hundrevis av små og store bak dere i løypa som heier inderlig. Stolte unger tar fatt på ny treningsuke med «felles» gull i ryggen!

LYN SKI med 12 lag til start i stafetten – mektig.

 

Noen ord fra Kristian Berg:

LYN var store favoritter på dagens stafett. De siste 4 årene har gitt 3 gull og en sølv, så ingen grunn til å sikte på annet enn gull! De tre utvalgte var Johan Tjelle, Simen og HC. Tjelle holder høyt norsk nivå, mens HC og Simen  selvfølgelig er blant de aller beste i verden. Tjelle hadde æren av å gå første etappe. Han hang med i teten nesten helt inn, vekslet kun 11 sekunder bak. En meget sterk første etappe. De klubbene som var sett på som våre største utfordrere hang ikke med på første etappen, dermed var mye gjort. HC brukte 2 kilometer på å ta ledelsen, og fikk raskt en luke. Simen fikk dermed gleden av å gå to æres runder a 5 kilometer. LYN er best igjen!

En sterk 12. plass til jentelaget! Her er det mye talent, så de kommer til å klatre videre oppover i årene som kommer. Medalje innen 3 år!