Nok en skihelg –

Lite snø til tross, vi har vært på flere skirenn – store og små!

Lørdag med KM SKAGEN Oslo Sprint 2020

Lørdag arrangerete LYN SKI vår egen KM SKAGEN Oslo Sprint. Et hei dundranes skirenn som tok sin egen vri i år. Uten særlig med snø, liten kuling og vannrett regn ble det en ny vri på skirenn. Teltet blåste bort, buen blåste bort, info tavlen blåste ned, av paller hadde vi laget «bro» som skulle lede fra et slags oppvarmingsfelt for løping/isskli og over til SNØ der skirennet pågikk – det ble til flytebrygger underveis, strømmen gikk – men Henrik kom og reddet oss, kaffen blåste ut av koppene, isen var fin å skli på mellom slagene av heat, det regnet vannrett da vi pakket rennet sammen, vi hadde 830 løpere påmeldt! det ga 255 heat som i praksis er 255 skirenn, tiden klarte vi å ta mellom vindslagene takket være et ihugga startmannskap og minst like ihugga målmannskap. Og i det hele – LØYPENE var FINE! Tro det heller ei. Og ALLE som kom – var BLIDE –  det var smil og smil å se. Det ble tross alt skirenn!

Tusen takk til alle løpere og ikke minst til alle våre funksjonærer som gjorde dagen mulig! Heldige oss – heldige LYN SKI.

Vi har laget egen hjemmeside for rennet – du finner mer her: https://skagenoslosprint.no/

Pikene på broen

 

Jørgen Hyvang fanget årets snøfattige bilde!

 

Løypene var fine, 255 heat fant sin plass

 

Løypeflagg er ikke rustet for regn og vind!

 

Lars ropte inn løpere i SAMTLIGE ÅTTE TIMER UTEN PAUSE!

 

Liten kuling, telt, bue, kaffe og annet fløy vilt, men SKAGEN og LYN SKI stod fast!

 

Uten disse, ingen skirenn!

 

Glade gutter, vel i mål.

 

Og Arne skjøt, skjøt og skjøt – 255 skudd!

 

Andre og TEO byttet på Speaker jobben – Andre hadde vett på å kaste seg over lydanlegget da teltet på andre siden fløy av gårde – og lydanlegget holdt stand. Selvsagt måtte veggene tas ned – det stod liten kuling gjennom speakerrollen.

Info tavlen gikk rest vest. Vi la den ned, gikk fint det og!

 

Vi ga opp å holde gjerder oppegående. Løypa ble funnet likevel.

 

Søndag med Lauritz

Og søndag braket det løs i Sørkedalen. Snøen var også der, og i tillegg en glad sol som ikke ante noe om gårsdagens strabaser. Igjen, LYN SKI med et kobbel av løpere i stort og smått. Godt renn – glad stemning.

Glade jenter i solskinn!

Jenter 2011 – herlig gjeng!

 

Sportful holder mål med nye racing!

 

Klister og atter klister. Nero inget unntak.

 

Og HELE helgen på Lygna

Noen kjørte skyttel til Lygna skistadion – for å delta på Norges cup for Junior, for å smøre ski til NC, for å ta bilder, for å heie, for å kjøre løpere, for å hjelpe. En stor stab. Ikke nok med det – vi har en fantastisk gjeng som går skirenn – og iblant disse går noen riktig så fort. En gjeng som samlet utgjør de beste løperne i landet i sin aldersgruppe. Og, de bytter litt på å være av de beste! Ekstra gratulerer til Tuva som suverent entrer pallen, renn etter renn, i K17.

Line har tatt bilder (det blir alltid bra!) – som vi stolt viser frem.

Her taler bildene for seg!