Nordmarka Skogsmaraton 2016 er i gang

IMG 0528

Første start er nå der ute et sted, på vei til Kikut. Kjetil Moen løper i år igjen. HAN ER 80 ÅR og har flere hundre maraton i beina. 

Tidlig start ble klappet ut kl. 09:00. Den største gjengen, som ventes å løpe under 6 timer, har start kl. 11:00. Vi har 592 startende og ønsker alle en god tur! Løypa går via våre syv stasjoner og kontrollposten på vending. Første servering er på Skjærsjøen, deretter Bjørnholt, Fortjern før løypa vender ved Helgeren. Deretter Kikut, Sakariasshytta, Kobberhaughytta, Lørenseter, Lilla Åklungen og tilbake til oss her på klubbhuset vårt. Det er stas å få arrangere maraton og beundringen er stor for alle som våger seg ut i løypa på en så lang tokt. 

Dagens vær kunne sikkert ha slått av det våte, men temperaturen er perfekt! Vi er lovet opphold før førstemann ventes i mål, vi tror på det. Blant våre mange løpere har vi mange veteraner. 36 stk er jubileumsløpere, som når de kommer i mål har hhv. 5, 10, 15 eller 20 løp med Nordmarka Skogsmaraton i bena. Egne permier venter denne skare.