Norges Cup Junior på Liatoppen

Første Norges Cup for junior er over. 21 løpere fra Lyn Skis store junior avdeling var i aksjon under Karsten og Hans Kristians ledelse. Alt perfekt organisert av Team Kollen og vårt eget støtteapparat. Vi kan vise til gode resultater og god bredde.

Sprint lørdag hvor vi hadde forhåpninger på herresiden ble noe skuffende, men vi fikk med Kristin Hjelstuen (K17), Åsmund Heir (M17), Agnes Karlseng (K18), Bendik Persch Andersen (M19-20) og Håkon Hjelstuen (M19-20) videre fra prologen. Her gjorde Kristin det best med å komme seg til finalen og en 4. plass her. Ellers må vi nevne Åsmund som fikk med seg hans første norgescup poeng med sin 24. plass. Gratulerer.
Søndag, siste dag, ble en flott vinterdag. Med minus 10 og klart vær ble det flotte og vinterlige forhold. Øvelsen var distanse klassisk. For de eldste med fellesstart. Nok en gang var det Kristin som viste vei med en flott 6. plass i K17. Fredrik Ole Andersen klarte en flott 7. plass i M18 med Simen Hegstad Krüger hakk i hæl med 9. Fredrik Schwenke viste heroisk innsats som «fersk» 19-åring i den tøffe 19/20 klassen med en 17. plass i fellesstarten og ekstra sterkt blir dette da Fredrik hadde en dårlig startposisjon. Som ropet var på løpermøtet kvelden før: YES WE CAN!!

Resultater kan finleses her. Neste Norges Cup er på Beitostølen 11-13. februar – Yes we can even better!!?