Norgescup Hovden 2016 for jr og senior

Vi ønsker dere velkommen til å følge vår gjeng med utøvere som har reist sin vei for å forsvare heder og ære på Norges Cup på Hoveden. Langt av sted! 18 løpere med et korps av støtteapparat og trenere. Her skal det smøres, testes, pulveriseres, gråtets og les, men først og fremst skal man gå på ski og være på NC sammen! Fra Oslo Skikrets reiser mange løpere, en av de desidert største skikretsene i landet. TeamKollen veier tungt i løypene, TK er treningingssamarbeidet for juniorutøvere i Oslo Skikrets. 

Å være på NC er så mangt. Vær og vind rår vi ikke over, den gode stemingen må man bidra med selv. Og – ikke minst innsatsen i sporet. Man kan smøres bort, slikt skjer. Man kan brekke en stav, ha en dårlig dag – og man kan virkelig ta seg en tur i kjelleren og ha den store dagen hvor alt stemmer. Her kan alt skje. 

Vårt emninente støtteapparat som har tatt styringen på vei og opphold sammen med utøverne, har også utskremt Hilde og Elisabeth til mammaduoen som skal dekke arrangementent. Så langt er de flinke til å legge på junior/senior FB siden. Vi lemper det over til vår felles FB. Og – trekker her og der over til web. DA bør vi være dekket i alle bauer og kanter! 

Her en link til selve rennet, om noen vil sjekke mer: http://www.skiforbundet.no/hovden/

Dernest – en kort snutt om programmet; fredag sprint, lørdag klassisk og søndag fristil – og SÅ følger bilder!

 

LYKKE TIL!

Følg oss på vår facebook side!: https://www.facebook.com/LYN-SKI-266607156706646/

/A

Noen jobber andre ser

 

girl

 

girsl i løypa marius og tinus

Dette er trenere! Marius og Tinus. De slipper tidtaking, men må nok ut å gå før andre har våknet! Teste ski!!

 

Olav med ski ola og en til