Norgescup i Trøndelag

Norgescup Trøndelag ble delt i to. Eldste gjeng reiste til Steinkjer, mens yngste avdeling dro retning Meråker.

Her er reisebrev fra Steinkjer 🙂

Våre eldste utøvere i juniorklassen har i helgen konkurrert i Norgescup på Steinkjer.
Flott stadion, strålende sol, kalde netter, generelt god stemning med musikk og dyktige speakere, satte en solid og veldig hyggelig ramme rundt konkurransene.

Dessverre hadde vi noe sykdomsfrafall, vi skulle så gjerne vært fulltallige, men Lyn Ski var likevel veldig godt representert – også på resultatlista! I fredagens sprint tok Armann Saastad Haugan en meget sterk 3. plass, og han gikk videre fra prologen i seniorklassen. Tuva Anine Brusveen Jensen ble nr 9 i jentenes sprint.
Lørdag gikk guttene 15 km klassisk. 142 fullførte i denne klassen, og her tok Petter Bakken en flott 7. plass, mens Armann ble nr 13. I jentenes 10 km, ble det bronse til Tuva!

NC ble avsluttet med 15 og 10 km skøyting, hvor Tuva slo til med 2. plass og tiden var så god at det også holdt til 2. plass i U23-klassen. Hanna Eckhardt Andersen fikk en sterk 17. plass, og Petter tok enda en solid 7. plass i M19/20.
Utøvere, trenere, smørere og øvrig støtteapparat har hatt fantastiske dager i nord-Trøndelag. Det er gøy med skirenn, ekstra gøy med Norgescup og med reise og overnatting i tillegg blir opplevelsen helt spesiell. Vi gleder oss til neste gang!