Norgescup med junior LYN SKI

Sist helg gikk sesongens første Norgescup renn for jr. av stabelen. Rennet gikk på Lygna med to distanserenn og ett sprintrenn på programmet. Lyn Ski stilte med ni deltakere. Tre av utøverne våre klarte å ta poengplass, dvs å plassere seg blant de 30 beste i sin klasse.

På fredagens skøyterenn ble det gått sterkt av Solveig Hegstad Krüger som ble nr 11 i K19/20 og Harald Wright som ble nr 23  M19/20. Her må også Eivind Høydal trekkes frem med sin 42. plass.

Lørdag var det klassisk sprint, og der var det bare Solveig av våre som klarte å kvalifisere seg til kvartfinaler, med 14. beste prologtid. Hun  endte på en 17. plass etter fjerde plass i sitt heat. Lars Bergendahl var den av gutta som var nærmest kvalifisering til kvartfinaler med sin 51. plass.

På søndag var det igjen Solveig som fikk beste Lyn-plassering med en sterk 10. plass på 10 km klassisk, til tross for en ufrivillig tur ut i løssnøen i en krapp sving. I M19/20, som gikk 15 km, kom Anders Aamodt Resell på poengplass med en fin 21. plass. Også Erik Bø og Harald fikk gode plasseringer på hhv 38 og 41.

Neste NC renn for junior går på Nes helgen 13-15 februar.

Inger