Nyttig informasjon Sprint 2019

Nøkkelinfo KM SKAGEN Oslo Sprint 2019

Dato: Søndag 13. januar 2019

Stilart: Klassisk i 2019 (annen hvert år skate og klassisk, følger HLR rennet)

Klasser og påmelding

  • Sprint for klassene 9 år og eldre (fom 2010)
  • Påmelding via Min Idrett
  • Påmeldingsfrist søndag 6. januar 2019.

 

Reglement

Vi følger naturligvis NIFs reglement for sprint og langrenn.

 

Brikke

Vi bruker ikke brikke

 

Parkering

Vi har egen renn parkering rett ved start/mål. Kjør ned til LYN SKI klubbhus, Olav M Troviks vei 13. Vakter viser vei. Bruk gjerne VIPPS – 17406 til LYN SKI. Kr. 60,-  Vi tar også kontant og kortbetaling.

Premiering

 

Senior KM & premiering på klubbhuset
Junior KM & premiering på klubbhuset
15/16 KM & premiering på klubbhuset
13/14 KM, Buypass Cup & premiering på klubbhuset
11/12 Kretsrenn – ikke KM

Rangerte klasser

Premiering på klubbhuset

9/10 Kretsrenn ingen rangering

Premiering ved målgang

 

PREMIESEREMONI

For alle rangerte klasser (fom 2008) vil det være premie seremoni. Dette skjer på klubbhuset ca 30 minutter etter den siste finalen i klassen har gått, forutsatt at det ikke foreligger protester.

Premieutdeling for de yngste klassene, dvs 2010 og 2009, skjer ute ved målgang.

 

STARTNUMMERUTDELING

Ved Rennkontoret som vil være i Snøparken, ved målgang.

BYTTE AV STARTNUMMER
Hvis noen blir forhindret fra å delta og ønsker å gi startnummeret sitt til en annen i samme klasse og klubb, kan dette gjøres ved skriftlig melding via mail tom lørdag. Meld da inn skriftlig til post@lynski.no og merk mailen med BYTTE AV PLASS. Ved returnert bekreftelse vil dere vite at vi har mottatt og registrert endringen. Søndag må endringer av utøver fra samme klubb i samme klasse meldes skriftlig til rennkontoret. Rennkontoret vil holde til ved målbuen.

 

PROGRAM

Dette deles ut ved parkering og ved rennkontoret.

 

KIOSK

Vi har en god utekiosk med hamburgere, pølser, vafler, STORE kanelboller, varm saft og kaffe. Det er også kiosk inne på klubbhuset. Der er det godt og varmt samt premieseremoni og en altomfattende hyggelig atmosfære.

 

Toaletter

Når nøden griper om seg finner dere toaletter på klubbhuset. De finner dere opp trappen og første dør merket ”toaletter”. Skogen er ellers stor for gutta, men trekk vekk fra løypene og folk!

 

Testing av ski

På området mellom arena og Sogsvann ved bandybanen.

 

BUYPASS CUP FOR 13-14 ÅRINGENE 

Vi minner om at rennet inngår i cupen for 13- 14 åringene. Leder fra siste renn, vil bære ledertrøyen. Neste arvtager regnes ut av cup-komiteen og deles ut før neste renn.

 

DET GODE LIV

Vi ber dere for øvrig om å bringe godvilje og hjertelig skiglede med til rennet. Det er gøy å arrangere sprint, også med et litt annerledes sprintrenn. I praksis er dette 248 skirenn på en gang! Vi ønsker og håper vi kan legge til rette for en god skiopplevelse for mange barn og unge. Hjelp oss å få det til!

 

Vi ønsker alle deltagere og støtteapparat hjertelig velkommen til KM SKAGEN Oslo Sprint 2019 og håper vi kan dele gode og minnerike skiopplevelser.

 

LYN SKI