Nyttig informasjon Sprint 2018

Nøkkelinfo KM SKAGEN Oslo Sprint 2018

Dato: Søndag 14. januar 2018

Stilart: Skate i 2018 (annen hvert år skate og klassisk, følger HLR rennet)

Klasser og påmelding

  • Sprint for klassene 9 år og eldre (fom 2009)
  • Påmelding via Min Idrett
  • Påmeldingsfrist søndag 7. januar. INGEN ETTERANMELDING

 

Brikke

Vi bruker ikke brikke

 

Parkering

Vi har egen renn parkering rett ved start/mål. Kjør ned til LYN SKI klubbhus, Olav M Troviks vei 13. Vakter viser vei. Bruk gjerne VIPPS – 17406 til LYN SKI. Kr. 70,-  Vi tar også kontant og kortbetaling.

Premiering

Tider for premieutdeling KM SKAGEN 2018

Senior KM & premiering på klubbhuset
Junior KM & premiering på klubbhuset
15/16 KM & premiering på klubbhuset
13/14 KM, Buypass Cup & premiering på klubbhuset
11/12 Kretsrenn – ikke KM

Rangerte klasser

Premiering på klubbhuset

9/10 Kretsrenn ingen rangering

Premiering ved målgang

 

PREMIESEREMONI

For alle rangerte klasser (fom 2007) vil det være premieseremoni. Dette skjer på klubbhuset ca 30 minutter etter den siste finalen i klassen har gått, forutsatt at det ikke foreligger protester.

Premieutdeling for de yngste klassene, dvs 2008 og 2009, skjer ute ved målgang.

 

STARTNUMMERUTDELING

Ved Rennkontoret som vil være i Snøparken, ved målgang.

BYTTE AV STARTNUMMER
Hvis noen blir forhindret fra å delta og ønsker å gi startnummeret sitt til en annen i samme klasse og klubb, kan dette gjøres ved skriftlig melding via mail tom lørdag. Meld da inn skriftlig til post@lynski.no og merk mailen med BYTTE AV PLASS. Ved returnert bekreftelse vil dere vite at vi har mottatt og registrert endringen. Søndag må endringer av utøver fra samme klubb i samme klasse meldes skriftlig til rennkontoret. Rennkontoret vil holde til ved målbuen.

 

PROGRAM

Dette deles ut ved parkering og ved rennkontoret.

 

KIOSK

Vi har en enkel utekiosk med kaffe/toddy og sjokolade. Ordinær klubbkiosk finner dere inne på klubbhuset. Der er det godt og varmt, mye godt å bite i, premieseremoni og en altomfattende hyggelig atmosfære.

 

Toaletter

Når nøden griper om seg finner dere toaletter på klubbhuset. De finner dere opp trappen og første dør merket ”toaletter”.

 

Testing av ski

Informasjon kommer.

 

BUYPASS CUP FOR 13-14 ÅRINGENE 

Vi minner om at rennet inngår i cupen for 13- 14 åringene. Leder fra siste renn, vil bære ledertrøyen. Neste arvtager regnes ut av cup-komiteen og deles ut før neste renn.

 

DET GODE LIV

Vi ber dere for øvrig om å bringe godvilje og hjertelig skiglede med til rennet. Det er gøy å arrangere sprint, men det er en utfordring å ta ansvaret under slike værforhold som vi opplever om dagen. Vi ønsker og håper vi kan legge til rette for en god skiopplevelse for mange barn og unge. Hjelp oss å få det til!

 

 

Vi ønsker alle deltagere og støtteapparat hjertelig velkommen til KM SKAGEN Oslo Sprint 2018 og håper vi kan dele gode og minnerike skiopplevelser.

 

LYN SKI