Og det gror……

Gratulerer jenter 2006-2007, dere tok pokalen hjem fra selveste Holmenkollen, for beste jenteinnsats i årets Ungdommens Holmenkollrenn (UHR). Det gror i sporene av HC og Simen m.fl.

Kanskje litt i skyggen av NM og en formidabel innsats i Konnerud-land av mange. Men, her på berget, selveste Holmenkollen, dro et knippe på 51 løpere med ditto støtteapparat, opp i kollen – for selveste Ungdommens Holmenkollrenn. Dette er noe slikt som NM for nettopp 13-14 åringene.

Lørdag gav tunge skyv i bratte kollen. Vanskelig føre, vanskelige ski, vanskelig dag. Likevel, Markus tok seg vei til pallen i G13 – og Ada tok seg inn på topp ti blant J13. Søndag holdt Ada tritt med en 5. plass. Det er bare å gratulerer.

Og for kvelden, etter to dager med renn, var det duket for tradisjonell bankett. Klubbhuset som arena – og, her er vi igjen stolte, våre trenere stiller opp! De er alltid med. På renn, på trening, på kveldsmat, på bankett! TAKK – !

På kveldens kakebord hadde Privatmegleren PARK og Baker Hansen Ullevål spleiset på en velfortjent påskjønnelse av hele gjengen!

Vi er stolt av 50 utøvere til start. Det er et godt knippe i nasjonens idrett. Det skal fremdeles bli vanskelig å slå LYN SKI på alle fremtidige NM stafetter! Heia LYN SKI!