Og så var helgen over!

Det er mange å gratulere når søndagen tikker mot solnedgang i en slik aktiv klubb.

Hans Christer er nå ferdig med sitt OL og vi gratulerer med solid innsats. Vi, verdens største skiklubb, er superstolt av deg! På Hafjell tok LYN SKI Mosteråsen like godt hele pallen med Joar, Sondre og Vegard på toppen. Morten gikk inn til tredje plass i skate distansen. Og på kvinnesiden tok Barbro 1. plass, mens Inger (mamma Krüger) tok sølv. Langløpet melder at tredjeplassen på kvinnesiden gikk til Mari U, som er tidligere Lyn løper. Sterkt gått. Gratulerer!

På Lynga gikk det også godt. Fornøyde trenere, som har vært i sporet fra tidlig til sent fire dager til ende, summerte en god helg. Solid innsats av samtlige 27 løpere – og støtteapparat. Vi gratulerer Oslo Skikrets – med Armann og Petter på laget, med HL sølv på stafett i dagens øvelse. Gratulerer til Tuva som gjorde en solid første etappe på Oslo Skikrets førstelag som tok bronse. Deretter mange gode resultater både hos guttene og jentene.

Kort summert fra stemning og helg gir vi disse linjene til den som ønsker lese (2004, dere skal til dyst neste år – da blir det helg på Gålå).

Vanligvis reiser vi til HL, det er sjelden at denne helgen er så kortreist. Som i år.

  • Hovedlandsrenn, er NM for våre 15-16 åringer. Med tusen til start, innreist fra hele landet, gir det solid konkurranse. En liten tur mellom smøreboder og telt, som det er svært mange av, høres alle målføre fra det ganske land. Her møtes alle! I smøreteltene går det livlig for seg, og nå er antall masker økt til en høy grad. Mange har egne brakker de triller med seg, ellers har mange – som oss, leid plass i arrangøres store smøretelt. Her leier vi båser. I LYN SKI båsen var det god og jevn ro helgen gjennom. Et solid knippe smørere, les – fedre (ingen mammaer i år) med god smørekompetanse som tok ansvar for alle ski. Ett mål gjennom helgen er gode ski for alle, uavhengig av valg av foreldre – klubben sikrer gode ski! Det gjør seg selvsagt ikke selv, og det ble mange timer bøyd over smørebukkene før alle var fornøyd. Guttene hadde tidlig start alle dager, og der gikk bilene av gårde fra Oslo grytidlig hver morgen. Ditto sen tilbakekomst for jentene, som startet på ettermiddagen alle dager.
  • Distansene er individuell fredag, i år klassisk. Deretter sprint skate lørdag, med prolog og skicross for de som ikke gikk inn blant de 30 beste. Søndag stafett med kretslag.
  • Lørdag kveld lirker vi også inn en samling på klubbhuset – i stilen ”en rett hver” – Veldig hyggelig. Mange løpere foreldre til mat og prat.
  • Våre fantastiske trenere, Christian, Simen, Jon og Nils Herman stilte alle dager, inkludert test-løype-dagen torsdag. Ved avreise i dag var det ikke stemme igjen på noen av de! Gutta har gitt fantastisk service til våre løpere som har følt seg sett, inkludert og heie på – uavhengig av resultat. En trener i startområdet (hvor foreldre ikke har adgang) – en i mål, og ellers to i løypa med sekundering. Vi som var der kan love at brølene fra våre trenere formelig Runget over Lygna gjennom helgen. I dag ble følgende kommentar overhørt da en av våre trenere heiet på våre og løp selv mellom to løypedeler for å få med alle ”åh – han har vi hørt hele helgen, LYN SKI følger tett opp, vi hørte de på NM også” Man blir jo glad av slikt !