Ønsk dere varme underbukser til det nye året!

Vi går ut av julefreden og inn i det nye året med ønske om kalde netter og mer snø. Det ser det også ut til at vi skal få!

Med vinteren følger skirenn, og mer engasjement for idretten. Ta med dere slekten fra juleselskapene med besteforeldre, tanter og onkler og føy de inn i rekken av frivillige til den største langrennsfest i Holmenkollen for det nye året, Norges Cup for junior 15-18. Februrar 2018.

  • Bestefar Hagen er med, rapporterer rennleder Aage Hagen. Bestefar Per Oddvars ultimate betingelse var dog at han får stille med sin NM-lue fra 1980 (Asker skiklubb). – Det må han selvsagt få lov til! Er det flere slekt og venner som kan tenkte seg å stille, lover vi en varm velkomst, avslutter den yngre Hagen.

Vår frivilligansvarlig Hans Petter Sevang for Norges Cupen 2018, gir oss siste status på bemanning.

  • Vi nærmer oss 70% av Lyns ”kvote” og ”leder” da så vidt over Bækkelaget i antall poster bemannet, rapporterer frivillighetssjefen vår Hans Petter. Det må være gode tall. Nå mangler vi kun de siste 30%. – Vi har mange med, men ønsker oss noen til! Benytt anledningen til å bivåne en fartsfylt skifest med morgendagens langrennshelter.

Den siste oversikten viser at det er mest behov for folk på fredagen og søndagen. Mer praktisk informasjon om de ulike dugnadsgruppene kommer. Foreløpig kan vi i det minste si at det blir kaldt og gøy. Sevangs store råd for nyåret er derfor å ønske seg en aldri så liten nyttårsgave med lange underbukser.

– Ta kontakt om dere lurere på noe, oppfordrer Sevang. Hans Petter svarer også gjerne direkte på tlf, 48 12 88 09. Påmelding til dugnad via Rubic her: https://rubic.azurewebsites.net/