Oslo VannSkifestival 2020 – LYN SKI i alle tropper

Og, ja – vi var på hugget igjen. Tradisjonen holder seg tro, vi er utrolig mange til skirenn! Denne helgen inget unntak.

Lørdag med individuell start. Mange med, mange gode prestasjoner og vi tror at mange fant hele eller deler av godfølelsen i løypa!

Søndag tok solen fatt, og vi klinket til med 50 lag på stafetten og mange til jaktstart. Gratulerer til jenter 13-14 som tok seieren hjem med Frida, Thea og Eira. I jenter 16 tok Anna en 2. plass blant sine 59 likesinnede i klassen. Hos kvinner 17 tok vi likegodt det meste av pallen med Tuva som nr 1 og Ingvild med 2. plass. Vi holder tritt selv om løypene blir kortere og kortere….. Det står det respekt av. Og, ikke minst alle blide fjes!

Løypene bød på utfordringer. Da TEO og Annik rigget fredag kveld møtte vi en gjeng lettere fortvilte folk fra arrangøren, de var på plan C. Mye regn og knustsnø ga korte og tunge løyper. Det merket alle som gikk distanser og etapper! Dere er utrolig flinke!

Noen bilder som har kommet seilende fra ulike kameravinkler legger vi på her med alle gratulasjoner og heiarop.

(Og med alle muligheter for at jeg har mixet navn)

Gratulerer til Frida, Thea og Eira i jenter 13-14 stafett søndag