Påskesol og Glitrespor

Strålende Ungdomsbirken 2018 – med sol, flotte løyper og mange glade kalde som holdt snøen fast og fin. Med rundt 120 LYN SKI løpere til start, ble det en skifest i rødt, hvitt og blått.

Takk til alle våre. Sterk innsats, romslig med skiglede og et godt sosialt feste for alle våre grupper. Til U-Birken, som er det eneste rennet barneteam og yngre u-team reiser til, organiserer vi opp overnatting for alle fra LYN SKI som vil. Med Mesnalia som ankepunkt for debuntantene, blir det Nordseter på stor-hytter og ellers Sjusjøen for resten. Lørdag er det gjennomgang av løype og felles bilde kl. 14.00. En slik dag er det kort mellom de rød, hvite, blå båtene i sporet!

Søndag går rennet. En sterk logistikk som går overraskende bra til å være så mange sammen. U-birken er store startfelt, det er tilreisende fra sør og nord, det er Sjusjøen på sitt beste og det er skiglede i alle spor.

Løypen er fin! Med start på Sjusjøen går den en sløyfe retning Midtfjell, snur og kommer tilbake over stadion. Nedover bakkene mot Lillehammer, bortover siste Birkenstrekket og vel i mål på Birkebeiner stadion.

Mesnalia trenger en ekstra presentasjon. Der bor våre debutanter. Her er alle samlet, de kommer til duk og dekket bord (mat og sengetøy) for hele helgen. Reisen til stadion er litt lenger enn fra Sjusjøen, men veies opp mot god forpleining og ikke minst TUBE aking lørdag – inkludert LYN TREKKET. Verten Kristoffer trekker ungene – i tuber – med sin snøscooter. Det gir fart, spenning, fryd og latter.

Neste år gjør vi øvelsen en gang til. Ungdomsbirken 2019 arrangeres søndag 10. mars. Det er da kullene 2007 – 2003 som ønskes velkommen til fjells. Vi har allerede booket godt med hytter. Vi etterstreber alltid at alle som er med bor med sine kull og nærmest mulig hverandre om de deles på flere hytter.

Noen bilder fra 2018 her – og

Velkommen til Ungdomsbirken 2019!