Romjulsrennet på Sjusjøen dominert av Lyn Ski

Tradisjonen tru gikk Romjulsrennet på Sjusjøen av stabelen tirsdag 30 desember. Lyn Ski preget rennet stort både i de ulike aldersklassene og i totalen der Hans Christer Holund og Anders Mølmen Høst ble 2 og 3 bak vinneren Øystein Pølsa Pettersen.

Topp 3 i klasse 20-24 år framtida ser lys ut for Lyn Ski som tapatiserte pallen!

 Det var ein strålande dag på Sjusjøen hvor Romjulsrennet gikk av stabelen tirsdag 30 desember. Desverre for dei fleste var det litt trøbblete smørningsforhold og rubbski hadde nok i etterpåklokkenstegn vore det beste alternativet, selv om dei som hadde lagt på nok av VR60/62 nok hadde brukbare ski selv om vinnaren av rennet gikk på blankeski (Øystein Pettersen). Kanskje var det nettopp dette som ble utslagsgivende for at han klarte å komme seg avgårde fra vår egen Hans Christian Holund på flatene innom mot mål de siste 3-4 km. Avstaden var på 11 sekunder i mål, mens Anders M Høst klinket til å var helt suveren i spurten om den siste pall plassen som det var spurt oppgjør mellom Tord A. Gjerdalen, Christoffer Callesen og Morten E Pedersen. Til slutt stod altså derfor Lyn Ski med to av topp tre i rennet!

Pia Stangeby tok en imponerende seier i klasse 15-16 år.

Forruten om disse er det verdt å merke seg at Lyn ski har hele 5 utøvere topp 20 totalt i rennet. I de aldersbestemte klassene ble Anders høst vinner av klasse 20-24 år forran klubbkamaratene Fredrik O.O Andersen og Joar Thele (som vist på bilde ovenfor). Hans Christer Holund tok seieren i klasse 25-29 år. Pia Stangeby som tok seieren i klasse 15-16 jenter. Stortalentet viste at rennet på Gåsebu i Romsjula ikke var en tilfeldighet, og at hun forsatt kan å gå raskt i skisporet. Videre imponerte også Lars Bergendahl med 4 plass i klasse 19-20 herrer, kanskje har vi her et nytt langløpstalent på gang stakingen har ungutten vertfall trøkk i. Inger H. Krüger viser hun også iår kommer til å gå fort på ski da hun tok 2 plassen i sin klasse. Det var øvrig MYE lynski dresser og mange utøvere som var topp 10 i sine aldersbestemte klasser. For å sitere Knut Nævestad som langet drikke til alle Lyn Ski utøvere på midtfjell «steikje stadheim, gikk tilslutt tom for all cola og sportsdrikke var jo hvite lynskidresse som passerte hele tiden»

For å se alle resultater trykk på link: http://www.eqtiming.no/Result/?eventUID=14590

Artikkel med flere bilder trykk her: http://www.kondis.no/oystein-pettersen-og-tuva-t-staver-seiret-paa-sjusjoeen.5652858-127696.html

Godt nytt år, og til alle utøvere fra alder 2-99 år det er skiforhold i snøparken, stå på og gjør jobben som skal til for å prestere!

HEIA LYN SKI, 

Hans Kristian Stadheim

Hovedtrenet Lyn Ski Senior 2015