Rulleskishow på Aker Brygge

Langrennslandslaget arrangerer sammen med sin hovedsponsor Aker og Oslo skikrets ved klubbene Lyn Ski, Heming og Lillomarka, Oslo Skishow 22. Juni. Kom for å se langrennsheltene fra VM i Holmenkollen. GRATIS FOR PUBLIKUM! Les mer HER
Lyn Ski trenger noe flere til å hjelpe til under arrangementet (løypevakt) fra kl. 14. Meld dere på her og se løperne på nært hold! 🙂

Oslo Skishow er et rulleskirenn for nasjonale og internasjonale skistjerner med start og målgang på Aker Brygge. Løperne ønsker at overskuddet fra løpet skal gå til stiftelsen Aktiv mot kreft og deres arbeid med å etablere og drifte Pusterom i hele landet.

Stemningen fra VM i Oslo tidligere i år er vanskelig å glemme, det var en skikkelig folkefest! Nå kan publikum igjen oppleve gode idrettsprestasjoner i tillegg til å støtte en god sak.

Eliteløperne starter klokken 18.00, men det vil skje mye før det, blant annet et rulleskirenn for bedrifter tidligere på ettermiddagen. Her kan bedriftene kjøpe plass til sine spreke ansatte, og inntektene går til Aktiv mot kreft.

Ved spørsmål ang løypevakt/dugnad kontakt vår junior oppmann Paal.