Rulleskitrasé i Sognsvann Snøpark – Støtt oss!

Rulleskitrasé i Sognsvann Snøpark

Lyn Ski har arbeidet i flere år sammen med Koll for å bygge en rulleskitrasé i Sognsvann Snøpark. Nå er planene for rulleskitraseen lagt ut for høring og vi trenger støtte fra alle gode krefter for at planene skal la seg realisere. Planen er en trasé for rulleski med 4m asfalt og lys. Traséen vil bli en del av Sognsvann Snøpark med skiløyper for trening og skirenn om vinteren. Les mer her

Lyn Ski har tett på 1300 barn på trening. Våre naboklubber har også store barnekull som er aktive på ski. Det er mange tusen barn i vårt nærområde som trener langrenn.

Rulleski er en viktig del av barnas trening og er umåtelig populært. Det vi kan tilby barna til rulleskitrening er per i dag alt for dårlig. Rulleski på trafikkerte veier egner seg ikke for barn. Løypene i Holmenkollen er (for) krevende for yngre utøvere.  Det er kommet noen anlegg i Oslo, blant annet er det blitt et kjempefint anlegg på Grorud, men kapasiteten er fortsatt på langt nær stor nok.

Hvis vi kan mobilisere alle med hjerte i Lyn, alle naboklubber og alle langrenns interesserte i Oslo og omegn til å bidra med sin underskrift vil det være en sterk markering av behovet. Anlegget vil bli et kjempeløft for Lyn, Koll og hele Oslo området. Vi ber derfor alle om å bidra med sin underskrift for å vise støtte til prosjektet for å vise hvor stort behovet er.

Vi håper du vil bidra med din underskrift. Side for signering

Vi ber også om at du sender noen egne linjer til etaten, enten som privatperson eller fra din arbeidsplass. Det trenger ikke å være mer enn en linje eller to. Trygg trening for barna, egnede løyper for paraidrett og bedre skiløyper om vinteren for alle, er gode argumenter. Mail adr her.