Rustadstafett 2012

IMG_3658

Da var det igjen duket og klart – Rustad stafetten 2012. Snøen hadde laget ett lett og tykt teppe over det hele. En stor horde G/J9 tok ansvar for å lage løyper!

IMG_3644

Så fulgte det tett som haggel med eldre og eldre barn – til de virkelig store overtok. Dessverre var JR gjengen på NC cup, men mange voksne tok allikevel ansvar. Antall LYN SKI lag var det ingenting å si på!

IMG_3652

Først ut ble det skutt for G/J9 med hele 6 LYN SKI lag. De kastet seg i vei. Noen gikk en ekstra etappe – og alle kom i mål. Ti’erne fulgte så på med 2002 barn og enda flere LYN SKI lag – TI lag! Så gikk det slag i slag. Stor innsats. Flotte løyper, men vanskelig å få det beste feste. Pia måtte ut og ta en ekstra runde i en klasse opp, det gikk også fort! Mie gikk med guttas andre lag.

IMG_3683

Så kom treneren til GJ15-16, Audun. Det gikk fort – og Anders og Thomas tettet troppen.

IMG_3686

Til slutt var det duket for veterangjengen. Og mens Simen forsvarte 3. plass og VM plass på Junior NC cup gikk mor Inger så det suste gjennom skogene på Skullerud. Arild varmet opp med en tur til Kikut – og rakk ikke sin 1. etappe, men rakk 2. etappe som ”redder”. Eva tok opp sykdomsforfallet hos damene – og alle lag og løpere kom i mål! Litt etter vår naboklubb Koll. Vi gratulerer – til neste år….

IMG_3726

Heia LYN SKI!

Flere bilder i galleriet
ab