Se så flott en gjeng!

Første rullende økt!

Neida, skisesongen er ikke i gang enda. Neida, vi begynner ikke fast trening med de yngste før i uke 41. MEN – vi har i år, som i fjor, gleden av å invitere de som har tid fra sine respektive kull til rulleskiøkt og kveldsmat en vakker høstkveld før all trening starter for fullt. Denne ettermiddagen var det jenter 2005 som tok økten. Solen skinte om kapp med spente småjentefjes. Første gang på rulleski for nesten alle! Høyst uvant – og mye vingling – men så…. dette har vi sett før…. tre kvarters vingling og vips kommer nye toner. Et skyv her – en kontrollert bevegelse der – større smil – mer fart og summen av mestring! ”Se, jeg kan!”.

R J05 13

Det er så gøy å se – Neida, de er ikke utstuderte rulleskiløpere enda – de får ikke gå på vei – det skal legges ned mange økter før ”det sitter” – men ingen kunne i denne vakre solfylte ettermiddagen i Snøparken ta fra disse flotte jentene en god opplevelse! Dette var gøy!

Etter en god økt ruslet alle 25 (med foreldre) bort til Klubbhuset for kveldsmat. Brødskiver og melk gikk ned med god appetitt. Folk som trener må ha skikkelig mat!

Jenter 2005 blir et spennende kull i LYN SKI. Mange kommer opp fra Skileiken (over 80 jenter var med i fjor i dette kullet)– og nye kommer til. Vi gleder oss til å møte alle! Kanskje rekker vi en rulleskiøkt til før høstferien. Følg med på mail fra Kyrre. Har du ikke alt kontakt med oss – send en mail så blir du med! Velkommen! post@lynski.no

LYN SKI er opptatt av skigleden og bredden. Med lek og læring kommer mestring og nettopp skiglede. Bredden er ryggraden i klubben. Det skal en glad, romslig og solid bredde til før man får de få gode frem. Hvis vi kan spre treningsglede og gi barna sin egen glade skifølelse slik at de blir glade i å være ute – glade i å gå på ski, ja se da – har vi oppnådd mye! Heia jenter 2005!

Jentene er også på SkiAktiv – en nettavis for mange idrettsglade folk: http://www.skiaktiv.no/artikkel/5017/foerste-rullende-oekt-og-starten-paa-skiglede.html

Et lite knippe bilder: 

R J05 3 R J05 4 R J05 5 R J05 6 R J05 7 R J05 8 R J05 9 R J05 10 R J05 11 R J05 12 R J05 2

/Annik