Simen H. Krüger tar sølv medalje i U23 VM!!

Simen H. Krüger gikk idag inn til en utrolig sterk sølv medalje i U23 VM!

 Det ble mildt sagt et spennende skirenn under dagens 15 km skate i U23 VM. Simen lå i ledelsen helt til det gjennsto 3,3 km, men en utrolig sterk Florian Notz (Tyskland) hadde spart krefter og var i mål 9 sekunder forran Lyn Ski løperen. Uavhengig, er dette den første inviduelle internasjonale mesterskapsmedaljen Simen har tatt, det er bare å gratulere! Lyn Ski er utrolig stolte, imponerte og gleder oss til forsettelse som kommer lørdag med 30 km duathlon. Dette skirennet kan en se live på Eurosport 2 om en ønsker fra klokken 09:30. For de som vil se utviklingen til Simen fra 14 åring til sisteårs eldre junior trykk på link under.

Videolink: https://www.youtube.com/watch?v=da9n_epILpA

Lyn Ski håper samtlige utøvere lar seg inspirere og minner om at Simen ikke var topp 30 i noen av hovedlandrennene han deltok på, og at han under ungdomensholmenkollrenn heller ville reise på hytten for å hoppe på ski enn å delta (noe han da også gjorde). Med andre ord, det handler om å være Lærevillig, Ydmyk og Nysjerrig, samt hel tiden gjøre jobben som kreves, og kanskje det viktigste av alt være tolmodig. F.eks var ikke Simen engang kvalifisert til sist års (2014) U23 VM, idag tar han sølvmedalje, og er norges beste løper i distanse under 23 år!

En artikkel som kanskje kan være verdt å lese for alle som er i Lyn Ski systemet 

Link: http://www.skiaktiv.no/artikkel/3544/lyn-raske-loepere-er-ingen-tilfeldighet.html

 

 

Det er noen år siden dette bilde ble tatt under NM for junior i Stryn når Simen (til høyre) var 16 år. Siden den gang har Simen H. Krüger hatt en utrolig utvikling gjennom Lyn Ski systemet som 15-16 åring, junior og senior,i tett «to spann» med bla trener Hans Kristian Stadheim (til venstre) som har vore treneren til Simen siden han var 14 år.