Sesongavslutning med Astrid Uhrenholdt Jacobsen

Stinn brakke under Lyn Ski avslutning i Aulaen på Kringsjå skole. Langrennstrener Vidar Løfshus og skiløper Astrid Uhrenholdt Jacobsen kom og hjalp oss å dele ut alle Milslukerdiplomene. Ellers var det høy stemning med film, premieutdeling fra klubbmesterskapet, to priser og masser av premier på uttrekk. En topp sesong med ble avsluttet på en flott måte – og utenfor la snøen seg!

 _DSC03761

To priser ble gitt. Den lille juryen og nominasjonskomiteen hadde satt opp to kategorier:
Årets trener og Årets utøver. Hans Kristian Stadheim vant prisen for årets trener etter hans innsats som juniortrener. HK holder et høyt faglig nivå som juniorgruppen nyter godt av og han har oppnådd gode resultater. Han bidrar også mot de yngre avdelingene med blant annet deltakelse på hovedslandsrennet for 15/16-års gruppen i vinter.
Årets utøver var et tett oppgjør etter en vinter med mange gode resultater både blant yngre og eldre løpere. Prisen ble gitt til Anders Mølmen Høst som juniorløper har gjort flere imponerende langløp i vinter. Han fikk 3. plass i Holmenkollen skimaraton, var lenge med helt i teten i Vasaloppet og var klart beste Lynløper i Birkebeineren. I tillegg bidrar Anders for Lyn Ski som trener for J/G-13 gruppen.
Begge fikk en flott rød Lyn Ski-genser. En med påskriften Årets trener den andre med Årets atlet (ikke utøver da butikken ikke hadde ø)!
_DSC03681
Full aula

_DSC03751

Mange sikret seg autografen til Astrid