Skikkelig Fraspark!

IMG 5232

Da – var det vel blåst for årets LYN løp. Vårt uhøytidelige kick off for små og store. Løp og moro, ingen tid, ingen startnr, masse heiarop og iver, pølser og heder i premie! Hipp hipp hurra, vi er igang!!!!! I tillegg  fikk vi besøk av smøretraileren til landslaget og hyggelige karer som bistod med prøving av NY LYN SKI kolleksjon! HER MED FILM. Se også langrenn.com!

Løpet var som seg hør og bør både hyggelig og spekket med liv. Junior senior gjengen varmet opp som harer. Vi har jo lært at en hare kan løpe fra…. men det holder hardt mot LYN SKI sin yngre garde. Og slik gikk kvelden, vi snakket, vi minglet, vi danset, vi prøvde klær, vi løp, vi heiet – så gikk vi hjem. Ola festet ett og annet til filmkamera, det kommer!

Ved grillen serverte mange. Med over et halv tusen pølser gikk det mot middag og kvelds etter løp. Inger, Åsne, Jannicke og Eva serverte til den store gullmedaljen. Eirik O og Eirik (ny daglig leder) hadde hendene fulle med start, bistått av Arne. Løypene lå klare der ute et sted, Kyrre hadde spikret opp. Med seil og LYN SKI farger blir det rene 17. mai festen når man samles slik. Mer info om kjøp av LYN SKI KLÆR, finner dere her. Prøvetøyet er nå flyttet ned til Milslukern. der kan det prøves i dag og i morgen. Bestillingsfrist i morgen midnatt – 25/9. Ny bestillingsrunde kommer medio oktober. Åpningstider hos Milslukern: onsdag til 18.00 og torsdag til 19.00. 

IMG 5215

Klær kunne vi også prøve – og sjekke – 

IMG 5220

Men best av alt er dansing. Melina med støtte slo takt og tone an fra toppen av traileren. Det mangler ikke på danseglede hos små og store. Her skulle løpere varmes opp og resten holde varmen!

IMG 5221

 

Så var det Klar-Ferdig-Gå….

 

Vi velger å legge resten til en selvsnakkende billedkavalkade… FLERE BILDER finner dere i bildegalleriet.

IMG 5234 IMG 5238

Her snakker vi garvede langløpsmenn – og ivrige småunger….. (litt skryt, Anders Høst til v er høyt på lister i mange lange løp…)

 

IMG 5245

Velkommen til ny sponsor!

 

IMG 5262

Her er det mange raske små – og mange raske store… Anders, Johan Tjelle, Hans Christer Holund

 

IMG 5273

Morten Nævestad forsøker å ta innersvingen på resten!

 

IMG 5279

Vel løpt – godt fornøyd – 

 

IMG 5280

… og så var også lillesøster

 

IMG 5281

– og i mål….

 

IMG 5288

– og nesten i mål – 

 

IMG 5300

– sist, men ikke minst. Junior/senior gjengen i LYN SKI, lett flankert av old boys and old girls – dog siste to grupper i litt spinklet antall. Det gikk rykter om redusert mot pga hard konkurranse. Men, publikum er også viktig! Ingen helter uten heiarop!

Flott ettermiddag og kveld. Takk for all innsats! Velkommen til ny sponsor. Vi gleder oss til å tapetsere vinterens skiarenaer med nytt BD tøy!

/Annik