SkileikNytt for uke 3

Hei onsdagsgjengen, beklager sent drag her. På toppen av glemselen sluttet gmailen min å samarbeide…..

Velkommen til ny økt i kveld – vi gleder oss!

Beklager inderlig at denne mailen ikke kommer før – jeg skylder på Sprinten J (se under)

 

Smøretips: Klister universal! For alle med liten tid, ”rollon” klister på boks funker utmerket for en økt. Den kommer i to varianter, universal og rød. Rull på, la tørke litt før bruk. Fås i alle sportsbutikker, holder nok med universalvarianten, koster ca 150-200 kr. Kan redde enhver skileikøkt.

Universal quick fix – K65C, fra -5 til +10. Genial sak.

Universal quick fix – K70 for varmegrader og veldig våt snø

 

MERK: Barna tar ikke på seg skiene før de er på plass i gruppen. Vi starter med å samles, slik vi alltid gjør, og roper regler. DA har barna skiene i hånden! Når de sendes i gruppene sine, går de dit. Først vel ankomment gruppe og trenere tar de på seg ski. Da unngår vi mye kaos J

 

Helgens store evenement – KM SKAGEN Oslo Sprint 2017

I skrivende stund ryddes siste rest etter dagens dyst og bilder redigeres. I dag arrangerte vi landets største sprintrenn, med 776 løpere til start. Vi hadde 248 heat, hvilket i prinsippet betyr 248 skirenn på en gang! Vår sprint er annerledes enn alle andre, fordi vi kjører uten prolog. Med prolog ryker svært mange ut etter en runde, men man sitter igjen med en rett startrekkefølge etter en runde. Vi gjør det annerledes. Vi har ingen prolog, og et intrikat system som beregner heat og start for alle 776 når vi legger hele hurven inn. Romsligheten for å gjøre feil er lik 0, og et skikkelig nervepirrende selskap å holde orden på. Men, du verden så gøy! Herlig med millioner av liter med skiglede, god konkurranse og mange sterke løp. Sprint er sprint, den beste kan falle, noen tok en tur på jordet og staver kan dele seg… Vi har ekte startskudd og flotte premier. Gled dere! Yngste klasse er GJ 9, som i år var 2008 gjengen. Det betyr at alle dere 2009 kan begynne å tenke på neste års Sprint – og GLEDE DERE! Et fyrverkeri av en skifest på hjemmebane!

 

Forholden i Snøparken er FLOTTE! Vi har en runde, inkludert jordet. Selvsagt begrenset, og vi mangler leke/skileikplass rundt på området. Men, en forbedring siden sist uke med sløyfen på jordet.

 

Husk som vi pleier

  • NYTISSA UNGER
  • VARME VOTTER (ikke hansker)
  • KOM I TIDE – FØR vi starter!!!
  • REFLEKSVESTEN
  • SJEKK stavlengden
  • KNYT skiskoene skikkelig!