Skisesongen i gang!

Joda, vi vet det er grønt og at frosten ikke helt har tenkt seg vår vei enda…. men den kommer. Vi vet snøen dukker opp i vilt eller styrt form. Vi gleder oss til skirenn. Vi gleder oss til mange økter sammen! OG I DAG SPARKET VI DET HELE IGANG MED LYNLØPET. Verdens mest uhøytidelige løp med heder, glede og ære i premie. Vi griller pølser og deler ut til det tyter ut av ørene. Vi tror TRYM G08 tok rekorden med 8!!!! Saft i mål og store jubelrop underveis. Når de yngste løper står garden av juniorløpere langs løypa og HEIER.

LYN LØPET er så nede på grasrota at vi ikke en gang har dugnad. TEO og Annik fikser, og når kvelden renner inn ber vi bare noen der og da om hjelp til å holde hjulet igang og å rydde opp festen. DET FÅR VI GLATT, takk til dere som bistod.

Vi gleder oss ekstra over en sesong uten kohorter og karantener. Det skal bli langt mellom munnbind og arrangementsavlysning. Vi tromler sammen – men bruker fornuften og venter hjemme om vi er syke. Vi har alle odds inn for en EKTE GLAD SKISESONG for store og små!! Ski, snø, sosialt og bøttevis med skiglede!

Glimt fra kveldens fest: