Slutthilsen fra Hovedlandsrennet 2016

Her kommer en siste summering fra Hovedlandsrennet til 15-16 åringene. Line Møller, oppmann og ekte fotograf, formidler. Masse flotte bilder!!!!!

Ulrik01

Ulrik jakter!

Lørdagens Hovedlandsrenn startet grytidlig for jentene. Nysnø var ikke noe problem for dyktige smørere, de glidet i vei. Pia(J16) gikk en veldig bra prolog i dag og kom videre til kvartfinalen under Hovedlandsrennet i Fauske. Hun ble nr 18 av 157 jenter. Det var 30 jenter som gikk videre til kvartfinale, resten fikk leke seg i en fin og krevende skicross-løype. Der ble Anna nummer fire bare hundredeler unna pallen. Benjamin(G15) gikk også en veldig sterkt prolog. Han ble nr 29 av 233 løpere og gikk til kvartfinalen. Der kjempet han mot sterke løpere og kom inn som nr fire i sitt heat. Skicross ble det også på mange Lyngutter. Trym gikk inn til en fin 63. plass og Tobias nr 78 i gutter 16. I klassen under kom Birk inn til en 28.plass og Viktor ble nummer 75.

I morgen skal alle ut i stafett. Oslo skikrets har 15 jentelag og 21 guttelag. Så det blir en spennende dag for alle løperne, og smørerne får ingen hvile før de setter seg på flyet hjem.

 

Lyngjengen

Lyngjengen!

 

Trym00 01

Trym

 

Benjamin01

Benjamin

 

Birk og Trym

Birk og Trym

 

Eirik

Eirik prepper, ja til pulver på Hovedlandsrenn

 

Kristoffer og Tobias

Kristoffer og Tobias

 

Otto01

Otto

 

PiaogAnna

Pia og Anna

 

Smørebua

Smørebua – intenst!

 

IMG 0331

Siste økt søndag – ferdig gått stafett

 

IMG 0315

Og DER var alt i mål. Eirik og Tore hviler ut på smørekassene til Lyn. En lang helg med utrolig mange timer, nettopp her for disse – i smøreteltet!

 

Siste bilder inn her nå – 

Ingunn

Ingunn

 

Pia pa stafett

Pia på stafettlaget

 

OG sist og så absolut best. Det er GØY å være med! Heldige oss som er støtteapparat!

Tore