Sognsvann Snøpark

snpark.jpg

LYN SKI bygger et moderne anlegg for skileik, hopp og langrennstrening – en snøpark – på jordene sør for Sognsvann. Snøparken ligger på begge sider av Sognsvannsbekken, og de to områdene ble i sommer knyttet sammen med en klopp. Parken vil ha et eget lysanlegg og ligge nær det planlagte klubbhuset til LYN ved Kringsjåbanen.

Sognsvann Snøpark blir treningsarena for Lyn Ski. Etter avtale med Lyn Ski kan det leies tid til organisert trening. Den vil være et ypperlig tilbud til skiglade barn og voksne i Oslo-området. Parken er dessuten lett tilgjengelig, med sentral beliggenhet og kort vei til T-banestasjon og parkeringsplass.

 

Snøproduksjon

Milde vintrer har ført til dårlige skiforhold i Marka de siste ti årene. Dette har særlig vært et problem i lavereliggende strøk som områdene rundt Sognsvann. Sognsvann Snøpark vil derfor ha et eget snøproduksjonsanlegg for å sikre gode skiforhold tidlig i sesongen og under milde vintrer.

Snøproduksjonsanlegget vil bli driftet sammen med Norges Idrettshøyskole (NIH), og løypene vil bli preparert av Oslo kommune. Dette vil sikre at anlegget vil bli godt vedlikeholdt og driftet.

 

Økonomi

Totale kostnader for første byggetrinn, inkludert et snøproduksjonsanlegg med to snøkanoner, er 1,7 millioner kroner. Hovedfinansiering av anlegget skjer ved tippemidler (600.000 innvilget), dugnadsinnsats og bidrag fra samarbeidspartnere. Men det er nødvendig med ytterligere finansiering for å kunne ferdigstille første byggetrinn, samt drifte og videreutvikle snøparken.

 

Slik kan du bidra…

LYN SKI oppfordrer alle skiinteresserte privatpersoner, bedrifter og organisasjoner i nærområdet til å gi et økonomisk bidrag til Sognsvann Snøpark. Alle bidrag blir mottatt med stor takk!

Vi har utarbeidet tre standard sponsorpakker: “privat”, “kunst” og “bedrift”.

Privat: Sognsvann Snøpark bilmerke for private bidrag på 250, 500 og 1000 kroner.

Kunst: Originallitografi (begrenset opplag; av
kunstneren Jon Bøe Paulsen, f. 1958) til kr. 3500,-

Bedrift: Støtteannonse i LYNposten og diplom for bidrag fra kr. 5000,-

Bruk bankgiro eller nettbank. Kontonummer fåes ved henvendelse til en person som er oppført som kontaktinformasjon. Spesifiser at beløpet gjelder “Sognsvann Snøpark” og evt. hvilken sponsorpakke som er ønsket. Alternativt kan vi sende en faktura. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål eller ønsker om spesielle sponsorpakker.

 

Kontaktinformasjon 

 

Trygve Kjølseth t.kjolseth@montani.no 90 77 87 31

Knut Nævestad knutnaev@online.no 90 14 38 50

 

Ansvarlig for Sognsvann Snøpark er styret i LYN SKI

  

www.lynski.no