Spesielt morsom Sprintstafett i onsdag kveld!

«Dette er urolig morsomt» ! En enstemmig oppsummering fra våre løpere! Lyn Ski hadde flere lag til start

rustadstafetten 2013

 

Og vi foreldre kunne bare stemme i: «Stor underholdning»  Vi kunne se løperne hele veien rundt den 600 meter lange løypa med fakler – i skumringen på Skullerud går kveld.

2 løpere på laget – det var bare å «gønne på» – 600 meter – så veksling – tre etapper på hver – vi snakker  Full Action!

I tillegg til spenning og action var det en ting til;  Det handler om lagånd – pepping og skryting og raushet – være sammen om det ! – en viktig del av skikulturen i Lyn Ski på sitt aller beste.

 

Derfor var det spesielt hyggelig stemning i Lyn-leieren i går kveld.

Og det ble gått mange flotte løp:

 

G16  – Det ble pallen på G16 – flott bronse til Bård og Herman! Grattis!!

G14  – Kom raskt ut og lå etter mange etapper imponerende rett bak  3.plassen i en stor klasse, men etter litt kluss i vekslingen slik som ofte skjer, endte Herman og Olaopp på en meget respektabel 6.plass – bare få sekunder etter pallen. Lyn 2 med Henrik og Christian  – meget bra innsats – og ikke minst var gutta  førnøyd!!!

G13 – Også en stor klasse – Lyn hadde to lag med som var med i tetgruppa gjennom hele løpet og Kristoffer, Kristian, Olav og Trym gikk inn til  solide 7. og 8. plass – bare sekunder bak pallen de også. J13 – Pia og Anna var også helt der fremme i tetgruppa gjennom store deler av sitt løp! De konkurrerte med 14 åringene, så en  6. plass er imponerende for Lyn-jentene – som var rett bak teten i mål!

Gratulerer!

Vi gleder oss allerede til neste gang!