Spreke julegaver!

Om du ikke alt har funnet noe til alle – eller ønsker en liten pådytt av et sportslig slag. Se opp for muligheten til å kjøpe gavekort til våre tre løp!

Nordmarks12’ern, torsdag 4. mai

Et hyggelig lavterskel ettermiddagsløp på 12 km. Vi starter i Snøparken, løper ut på den nye veien til Grinda, rundt ved  Hammeren og tilbake over Ankerveien.

 

Nordmarka Skogsmaraton, lørdag 17. juni

Dette er det vakreste maraton som finnes! Her løper man gjennom Nordmarkas indrefilet. Vi har tre distanser: Ultra, Maraton og Halvmaraton. Noe for mange!

 

Ivar Formos Minneløp, lørdag 14. oktober

Markas tøffeste stiløp.  Vi har distansene: 17 km, 10 km, 3 km og barneløp

17km går som alle år. Opp til Vettakollen, over til Frønsvållstråkka og til Skjennungen før den vender tilbake over  Lyn hytta.

NYTT for 2023 er en god 10km distanse. Den vil gå i duvende og krevende stiform. Her har vi tatt  vekk den gamle 9 km som som gikk  rett opp og  rett  ned. Vår nye 10 km vil gi deg en krevende med god løpsopplevelse i marka med  start og  mål i Snøparken. Ungdomsløypa på 3 km  går retning Vettakollen, men  bikker av før Bånntjern, en runde på  sti og tilbake. Barneløpet er ekte gladløp for de yngste, 0-8 år. Med IFM får du mulighetene til å sende en hel familie til ulike løpsopplevelser!