Stor Stafettdag med Rustad

Og fra morgen til kveld pyntet vi løypene på Skullerud med våre hvite drakter – og røde jakker i området rundt. Vi var og  ble den største klubben med 54 lag til start – Vi var så mange at det gikk litt rundt for arrangøren til slutt – «her leder LYN SKI på alle kanter sies det – enda en LYN løper på vei….» 

IMG 8233

Her et knippe G9 før oppvarming….

Og ja – vi dominerte. Hos de aller yngste (G/J9) stilte vi med hele 10 lag – og mye dårliger ble det ikke oppover hverken i 10 eller 11 – Mange mange var med i rekkene oppover – og også senior, veteran, damer og herrer tok sine ansvar. Mange voksen lag også….. Hurra. Så når de minste pakiket sammen og kom seg til premieutdeling og svett ventetid i lokalene der – inntok eldre arenaen med klokkeklart smørefokus. LINK til Rustadsiden.

IMG 8328

Ola og Geir smører – Ulrik sjekker (nb – det er mye ÆRE som skal forsvares når vi kommer til de siste klassene….)

Og – som seg hør og bør i Rustad stafetten stilte hele familier opp. Bjerke familien tok ansvar med alle mann til start. Krüger gjengen var heller ikke dårlig med mor Inger, Simen, Solveig og Espen (og inger gikk så gar to etapper på to lag…). 

IMG 8330

Familien Bjerke – Eva, Ola, Ulrik og Herman

Vi må beklage en foreløpig dårlig billedgalla – all den tid fotografen var på plass litt over åtte – med 10 lag – forsøkte å hjelpe til – også hos egne barn – og returnerte via premieutdelingen (som jo tar en halv dag per barn) i ett-to tiden. De større fikk jeg ikke med – men det har sikkert noen andre. Mine vanlige støttespillere (Linene) hadde nok med egne løp – Men, dere andre – send bilder og vi legger ut! (post@lynski.no).

Dog – vi har noen øyeblikk som legges ved her. Senere legger vi også ut til eget album – med flere glimt fra de yngste. 

IMG 8251

Tett og drama på stafett!

 

IMG 8260

Ivrige hjelpere rundt veksling – men sjekk alle hvite og røde…

IMG 8266

Jørgen og Oline til veksling – i mix 9

IMG 8268

Ingrid finner Martin til veksling i Mix 9

IMG 8275

Ingen tvil om LYN SKI dominans – vi spurtet mot våre egne….

IMG 8283

Også mix 11 gjengen dominerte til start – i løypene!

IMG 8314

 

/Annik