Stormende helg

Kollhalvmila, Kollmila, Holmenkollmarsjen, Rustad stafetten og STRÅLENDE SOL! En hel helg til ende!

IMG 6499

Det har gått slag i slag og bildene og ordene fra de tre første blir kort summert her. Koll arrangerte igjen to morsomme renn med mye fart og spenning. Marjsen venter vi en egen artikkel på fra de som var der, LYN SKI senior garde stilte sterkt. Rustadstafetten har vi fersk i linsen. Og, vi vant på alle kanter. Mange gode plasseringer og masse masse skiglede. Vi ble slått i støvelene mht til antall lag av Rustad selv, men etter det var vi store og veldig veldig mange. 

Kort summert for resultater. Vi snakker tungt på de eldste. Nei, ikke senior som har løpt seg ferdig med NM, der var det null tilsnitt, også senior damer eller junior gutter/jenter glimret med sitt fravær. Det får så være, de er travle. MEN – viktighet over all viktighet i Rustadstafetten har i alle år vært – «bare gubbene slår Koll» – våre gode nærmeste venner. Og, det gjorde vi da med glans. Herrer Veteran klinte til med både første- og andre plass. Trond, Geir og Thorodd øverst på pallen. Rune, Thomas og Espen hakket under. Så, som seg hør og bør, kom SUPER VETERANENE og vant sin klasse med Jørn, Rolf og evige primus motor for ivrige birkenherrer i LYN SKI – nemlig Einar. 

IMG 6527

Veteranvinnere: Thorodd, Geir og Trond

Einar og hans gjeng var så opptatt med å smøre- og teste ski at der lot seg vanskelig gjøre å ta bilder. Men, når man vinner – er det tilgitt!

En annen morsom variant i år var ekte trenerlag! Det må vi gjøre mer av. Eirik Ombudstvedt (etternavn her nå siden det er mange Eiriker som trenere) hadde med seg Stian og Jon og stilte som «trenere gutter 06». De ble imildertid slått av «trenerteam gutter 04» med Gaute, Jon og Gjermund som måtte trå til for Tom Erik som var jobb-opptatt andre steder. Heia trenerne i LYN SKI!

IMG 6532

Trenere G04 – med innleide Gjermund, samt ekte trenere Gaute og Jon Andreas

 

IMG 6528

Trenere gutter 06 med Stian, Eirik O og Jon

Ellers florerte det godt på resultatene. Vi løfter opp og frem Jenter og Gutter 2004! Rett og slett fordi det er en unik gjeng. Vi stilte med 10 lag – og mixet godt. Ingen topping, selv om alle andre gjorde det. Vi jevnet og ønsket alle god tur. Det ble det! Med ti lag tok vi en solig 2. plass med Petter, Philip A og Sten Magnus. Men, enda bedre – Det var over 70 lag i klassen som stilte og fullførte og samtlige av våre lag var godt innenfor den bedre halvdelen! Slå den uten noen topping! Vi booket inn tett som haggel, med 2.pl, 7, 10, 12, 14, 15, 17, 19 og 23 og 26. Gratulerer 2004 kullet!

Hedres den som hedres skal – vi nevner gjerne flere lag! Gutter 12 år tok en god 2. plass med Henrik, Emma og Gustav. I 13-14 års klassen ble guttelaget toppet, 14 åringene tok en 1. plass med Benjamin, Otto og Halvor, mens G13 førstelag tok en god 6.plass med Petter, Kornelius og Harald. Hos jentene toppet man ikke, men Lag 1 tok en sterk 7. plass blant alle toppede 14 års lag med Tora, Selma og Tyra. Også 15-16 års guttelaget gikk fort med Ola, Espen og Nicolay. Jentene hos 15-16 vant like godt med Amanda, Benedichte og Pia. De eldste har vi alt berettet om. Vi er selvsagt stolt av alle gode pallplasser og resultater – men like stolt av alle som faktisk stiller! Mange lag, mye skiglede, mye lagånd og mange par ski i god driv gjennom løypene! 

 

/Annik

Liten bildekavalkade. Jeg har også fått noen bilder på sms og mail fra ulike lag som vi legger på. Flere bilder legges til eget album i bildegalleriet!

 

IMG 6437

Milsukern var greie igjen å låne oss telt, vi venter dog på egne nye..

IMG 6439

På vei til start – med unger i 2004 kullet

IMG 6440

 

IMG 6442

og det stilles opp…

IMG 6450

starten går!

IMG 6467

Ferdig gått, litt mix mht til lag – med Abel, Petter (som gikk på lag til 2.pl) og Tora K

IMG 6481

Jørgen B.O. og Louise veksler

 

IMG 6485

Victor og Thorstein veksler

 

IMG 6486

Tora K, Emil og Fredrik E

IMG 6487

Morris, Fredrik E (ja, han gikk på to lag) og Anna

 

IMG 6524

En mix glad gjeng av gutter fra 2002 og 2004

 

IMG 6521

Jenter 13 med Tyra, Selma og Tora

IMG 6523

To gode venniner, Tora og Margrethe – også på samme lag (Tora gikk et par 3km)

 

Bilder fra andre: 

Anders mfl premie G04

 

GJ10 Alva veksler med Stella kopi

Jenter 10 – veksling!

GJ10 Mathilde har gått sin etappe kopi

Mathilde J10, ferdig gått – mor ferdig heiet!

GJ10 Vegard Erik og Oda får premie kopi

Premier skal man ha!

 

LEGGER FLERE BILDER TIL GALLERIET