Storslem på Tour De Gålå for Lyn Ski

Under Tour De Gålå hvor Norges beste seniorutøvere var samlet (med unntak av de som var på WC Finnland) kom Hans Christer Holund og Simen Hegstad Krüger på henholdsvis 2 og 3 plass totalt. I tillegg til dette tok Simen seieren i U23 klassa.

IMG 3242

Frå 28 til 30 novmber blei Tour De Gålå arrangert. Dette tilsvarer de tre rennene som tidligere har utgjort BUL-Sprinten. Rennet er for alle utøvere som ikkje får muligheit å gå WC renn det viktigste rennet denne helgen. Det vil seie at heile norges eliten var på startstreken. Rennene og Touren var i tillegg viktig i forhold til å kunne sende inn en sterk søknad om mulighet å kunne få gå Wold Cup på Lillehammer neste helg. Lyn Ski er derfor meget stolte over å kunne ha to utøvere på pallen etter fullført tour. Videre hadde vi ytterligere to utøvre blandt de 49 beste i totalen, med Stian R. Andresen på 41 plass og Fredrik Ole på 49 plass. Simen H. Krüger vant i tillegg U23 klassa under Touren og Fredrik Ole O. Andersen blei totalt nr 16.

I tillegg til gode senior prestasjoner må det også nevnest at  flere junior utøvere hadde en meget god sesongåpning i helgen på Gålå. Frå dagens distanserenn for juniorene kan det nevnest at Solveig H. Krüger fikk en knall sterk 5 plass, Anders Aa. Resell 12 plass, Lars Bergendal 25 plass og Olav Espenes en flott 35 plass. Som hos senior utøverene var de aller beste utøverene fra juniorklassene tilstede.

Helt til slutt må det nevnest den vanvittige jobben som ble lagt ned hele helga av smøreteamet ledet av Jo Aleksander. Vi sender også en takk til Heming som vi hadde et fantastisk team work med gjennom hele helgen. Dette samarbeidet bidro til meget gode ski alle dager. Vi gleder oss til forsetelsen i vinter. Neste helg er det blandt annet Lyngarennet. Vi håper å se mange utøvere fra de aldersbestemte klassene der!