Strålende dag med Nordmarka Skogsmaraton

En stor takk til alle som var med å bidro til at denne dagen ble så bra! Herlig med mange løpere, over tusen påmeldt! I tillegg sol og et ypperlig stort antall dugnadsfolk som virkelig gjorde en fantastisk jobb. Og, vi ble det ALLER SISTE ekte COVID-arrangement. Siste løper kom over målstreken 16:12 etter vel gjennomført Ultra og noe etter alle andre.

Vi har lagt mange bilder på nett – om noen vil se etter venner og kjente

Det er også stor aktivitet på facebook siden til NSM, bare heng dere på der:-)

Med 1022 deltagere er vi svært fornøyd og stolt av et stort arrangement som vi drar sammen.

Om noen liker funfacts. Vi har 10 stasjoner ute. Det er servering av sportsdrikke og hundrevis av liter med vann. Det kjøres utstyr og mat ut fredag, det tar en dag. 1500 bananer er med, 500 lefser (deles i to), kassevis med rosiner, 150 flasker med 1,5 l cola, 5-6000 pappkrus til servering, en sjokolademelk til alle, så vel som vannflaske og potetgull. Vi har planlagt, pakket, sortert og justert etter beste evne. I Snøparken er det fremdeles rester av RUTESTARTEN, hver løper sin ekte covid m2. Det er, foruten dugnadssjeler, mange som har bidratt. Q-meiriene fikk til slutt melken på plass (kl. 06:30 løpsdagen), Maarud med chips, Sun Maid sponser alltid rosiner, Bertel O. Steen Ullevål stiller med biler, Rema 1000 på Kjelsås bistår med lefser, poser og service. Og, selvsagt de to hovedsponsorene med Mizuno i spissen og våre venner i Bull Ski & Kajakk som bidrar økonomisk og praktisk.

 

Noen glimt også her. Takk til Jørgen Hyvang og Anders Refsdal som tok mange bilder ute i løypa, arenabilder er fra Annik.