Strålende dag med KM i Kollen

Og i horden av løpere og støtteapparat som befolket Holmenkollen denne lørdagen dekket vi store deler av det hele med rødt, hvitt og blått – og hvite racere i løypene. Mange fine resultater – 

KM13 front

Man blir ganske stolt – når man kan se seg rundt og møte så mange store og små LYN SKI løpere – som virkelig er ute etter godfølelsen i renløypene! Hevet over arenaen står Kong Olav – han må da ha vært stolt i dag – kongen som selv var medlem i klubben vår gjennom hele sitt lange liv! 

I dag var det klassisk – og det er alltid en utfordring. Hos de eldre løperne holdt Jo Alexander og Knut en hånd over smøringen – i for- og etterkant. Mens for alle andre – nedover i rekkene ledet vårt eminente smøreteam an styrt av Geir og Ola med flere hjelpere- de tok ansvar fra start til slutt. Kollen byr på utfodringer – med vanskelig snø, isete forhold – og da mange minus i dag. Det gikk med klister i bunn og lag på lag med voks – de fleste fikk feste. Til dette KM har vi slått mange rekorder – vi er den største klubben til KM – og flere LYN SKI klasser er størst i sitt kull, blant annet J10 og G9! I morgen vil litt mer enn hver 3. løper hos G9 være LYN SKI! Og i morgen er det skøyting – vi gleder oss. 

Tips til morgendagen ski – LF 6. Ivrer du mer, er løperen eldre kan man bruke kloss, f. eks. skigo c105. Eldre løpere bruker gjerne HF 6. Uansett – i morgen er det glatte ski som gjelder! 

Vi hadde løpere på pallen. Olav Haugerud tok en knusende seier på sine medløpere i G14. Hans Christer Holand vant menn senior 10km. Mie B. Ottestad tok 3. plass i J16- ikke mange sekunder bak første, Pia Stangebye tok 2. plass og sikret sin gule ledertrøye i cupen for j13! Og så – alle våre andre løpere som gjorde en knasende god innsats! Vi gleder oss til i morgen!

Resultater finner dere på emit.no

Arrangørens side er i denne linken.

Glimt fra dagen – flere bilder i galleriet.

IMG 7231 IMG 7232 IMG 7256

en gjeng fra 2001

IMG 7266

vi smører og vi smører

KM13 j2002

Jenter 2002 – også en stor gjeng

snudd

opp siste kneik

KM13 Pia

Pia Stangeby – nr. 2 i dag – og leder cupen for j13

KM2013 G2004

Lystige fjels fra G2004 i LYN SKI. Vi tror det er Norges største G9 gjeng – vi er 83 stk i treningsgruppa!I morgen er over 1/3 av G9 LYN SKI løpere!

Flere bilder i Galleriet – (bilder i rød linjemeny) – trykk på denne linken!

HEIA LYN SKI