Sverige blir norsk nok en helg!

Torsby 2013 for 12-14 åringene er i full driv allerede lørdag til lunch. Direkte avgang fra Tåsen senteret lørdag morgen 07.30 til tunnelen.  

TORSBY2013 1

Torsby 2013 for 12-14 åringene er i full driv. Direkte avgang fra Tåsen senteret lørdag morgen 07.30 til tunnelen. Mange spente fjes på de yngste og tildels trøtte fjes på både store ogs må. Denne helgen tordner godt over 100 LYN SKI løpere med støtteapparat og trenere rundt i Tunnelen i Torsby. En skitunnel som tilbyr gode snøforhold året rundt. Solen skinner ute – og t-skjorte kan benyttes, inne er det minusgrader, skitøy, smøring og drikkebelter! Det er også flott å ha en klubb som tar med seg- og tar hånd om utøvere. Noen av oss fikk ikke til helgen i år, men kunne fint sende av gårde i de yngste klassene vel vitende om at dette kom til å gå fint. Andre voksne tar ansvar og følger opp. Sms’er tikker inn om storførnøyde unger. Rødt, hvitt og blått i hele tunnelen – en stor horde som trener i sine grupper – og hører sammen i den store flokken! HEIA LYN SKI!

TORSBY2013 2

Vi bruker tunnelen ofte og med god grunn. Junior/senior teamet har flere samlinger hos våre gode venner i nabolandet. Også Team Kollen (Oslo samarbeid for juniorgjengen) benytter seg av Torsby som et godt treningsområde. Hos broderfolket får vi gått på ski, det er flott forhold ute både for rulleski og løp, vi bor helt ok i mindre enheter, det filmes og gjennomgås teknikk og slikt hos de eldre, maten inntas i kantinen, det kan handles i byen – og man kan trene enda en økt! Gjestfriheten og samarbeidet med Torsby anlegget er godt og viktig for klubben. De trives med oss – og vi med de. Heia Sverige – Heia Torsby!

TORSBY2013 3

Noen få bildeglimt – det kommer flere! Send oss bilder – så legger vi ut en mappe med Torsby 2013 bilder – post@lynski.no

Alle 2003 utøvere – neste år blir dere invitert!!!

/Annik