Takk for en fin sprint

MANGE FLERE BILDER I GALLERIET: 

og FILMEN har dere her, takk til Vegard Vinje som for rundt og laget dette!

Et lite stykke tid ut her, og en solid takk til alle som stilte opp søndag 15. januar til vår KM SKAGEN Oslo Sprint 2017. Det ble et langt, godt og fartsfylt arrangement. Vi hadde 776 startende i 248 heat. Solen gjorde sitt for å lage god stemning og ikke minst hadde våre dugnadsfolk i Snøproduksjon virkelig gjort en enorm jobb. Med flotte løyper og nok snø der det måtte så være, ble det et godt renn! At det kun var snø til løperne, mens vi andre måtte nøye oss med et mer ispreget underlag stod sin prøve med glans.

TUSEN TAKK til alle løpere med støtteapparat som ville være med. TUSEN TAKK til alle våre frivillige som legger ned en enorm innsats. Dette var jo nesten i forgården til et mirakel. Onsdagen bøttet det ned, søndag stod vi med løyper som om ingenting annet enn god vinter hadde skjedd! Det skal mye rigging, planlegging, tidtaking, beregning, bæring, sjauing og alt annet til for å avvikle et så stort arrangement. I praksis 248 renn på en gang!

Til dere som ikke fikk plass i år. Vi inviterer til nye muligheter neste år. Vi har en absolutt påmeldingsfrist og ønsker å legge en linje her om nettopp det. KM SKAGEN Oslo Sprint er en inkluderende sprint som ønsker å gi alle barn/ungdom som stiller en god skiopplevelse. I en «vanlig» sprint ville man kjøre prolog, beholde de 30 beste i hver klasse og sende resten hjem. Vi ønsker litt mer ski på alle. Derfor innbyr vi til et sprint renn hvor alle får gå minst 2 heat. Systemet er som en kortstokk, derfor lar vi etteranmeldinger utebli. En ny løper i ettertid gir fort to nye kvelder med frivillig arbeid for tre stykk samt en sterk kilde til feil.  Fristen ligger ute lenge, og alle som meldte seg på i tide kom med i år. Velkommen derfor til nye stavtak i 2018. Da blir det fristil.

En stor takk til  SKAGEN fondene som er viktig for oss.

Stor takk til andre gode og viktige samarbeidspartnere – med verdens beste kanelboller fra GODT BRØD, ski/hytte og turområde hos Mosteråsen, alt du trenger av skitustyr og god service hos Bull Ski & Kajakk for og vår glade LYN SKI bekledning hos Bjørn Dæhlie sportswear.

Mer informasjon med resultater og mer finner dere under fanen arrangement og KM SKAGEN Oslo Sprint på vår web side.