Teknikkurs 2015

skikurs

Skikurs- for bedre opplevelser i skisporet

LynSki har mange dyktige instruktører som nå står klare til å lære deg god skiteknikk i vinter! Vi holder kurs i både klassisk og skøyting. Merk: Kursene i slutten av januar og starten av februar går i både klassisk og skøyting. Kursene går i Snøparken onsdager kl 18:00-19:00. Vi har nivåtilpassede grupper på maks 8 personer på begge kursene.

«Nybegynner» er for de som er relativt ferske på ski, og ønsker en innføring i de grunnleggende teknikkene. «Har gått litt» er for den jevne markaløperen som kan gå på ski, men aldri har lært noe spesielt om teknikk. «Har gått mye» er de som går jevnlig på ski gjennom vinteren, går relativt godt teknisk, men gjerne vil hente det siste lille ekstra.


Og selv om du har vært deltager før, er det ingen grunn til å ikke være med I år igjen. Du blir aldri helt utlært, alltid noen detaljer å plukke på.

Få mer ut av skiturene i vinter!

Påmelding med gavekort:

Alle perioder

Gavekort kan kjøpes i Lyn skis klubbhus (Olav M Troviks vei 13), alle dager. Pris 990,-

Usikker på julegave til den som har alt? Eller ønsker du å gi deg selv en julegave du aldri vil glemme? Bli med på skikurs.

 

Påmelding uten gavekort:

Periode 1 kun klassisk, (uke 2, 3, og 4) 

Mandager 5. ,12. og 19.januar

Tirsdager 6. ,13. og 20.januar

Onsdager 7. ,14. og 21.januar

Oppsummerings kurs: 22.januar

 

Periode 2 klassisk og fristil, (uke 5, 6, og 7)

Mandager: 26.januar 2., 9. februar
Klassisk          Fristil

Tirsdag 27. Januar 3.,10. februar
Klassisk          Fristil

Onsdag 28. Januar 4., 11 februar

Klassisk          Fristil

Oppsummerings kurs 12.februar

 

Viktig informasjon

Smørekurs er inkludert i påmeldingsavgiften.  

Dersom du skulle gå glipp av en kurskveld pga sykdom eller skade, får du mulighet til å delta på et oppsamlingskurs . På dette kurset vil vi gå gjennom det viktigste fra de tre kurskveldene i en komprimert form. Vi tar forbehold om at det blir tre eller flere påmeldt til dette kurset om det skal gjennomføres. Påmelding gjøres på mail – nærmere info kommer.

Oppmøte er ved snøkanonen i Sognsvann Snøpark. Husk oppmøte i god tid (gjerne 5-10 minutter før). Merk at alle kursene starter klokken 18:00 og slutter klokken 19:00 I tillegg er det viktig å ha nok klær, da det også vil gå tid til instruksjon. 

Har du spørsmål, ta kontakt med Fredrik Grøvdal på fredrikgrovdal@gmail.com eller på mobil 90063739.