Tid for dugnad!

Tid for dugnad😊

NĂĽ er det endelig klart for pĂĽmelding til dugnad 2023. Vi hĂĽper vi har deg med pĂĽ laget!

Dugnad er utrolig viktig for klubben – og bidrar til at vi kan opprettholde det store aktivitetsnivået vi liker så godt. Om dugnad i LYN SKI.

Vi ber deg melde på allerede nå for 2023 – det gir deg forutsigbarhet, datoen er klar, og det gir oss en bedre mulighet for solid organisering.

Det viktigste i dag, er KM SKAGEN, som kommer plutselig og rett etter julematen. Vi snakker lørdag 7. januar. Her trenger vi godt med folk. Alle lederroller er besatt, men vi trenger langt flere til ü fylle inn alle gjøremül. VÌr snill ü prioriter denne lørdagen.

Dernest er Nordmarka Skogsmaraton et dugnadstungt arrangement. Det er utrolig hyggelig ü vÌre med, og vi vet du für en fin dag om du blir med. Her er det mye ü bidra pü. Vi oppfordrer ogsü flere til ü velge seg poster i marka pü Nordmarka Skogsmaraton. Ta det som en tur! Og, vi lover, det er bare blide løpere ü møte, dere blir deres helter for dagen.

Vi trenger selvsagt folk til alle arrangement – det er bare å fylle inn. Om dere får til ett med snø og ett uten, er det også fint. Har du god erfaring fra en post, ta gjerne en leder rolle.

BRUK RUBIC 😊

 

Dugnadslenker

KM SKAGEN lørdag 7. januar

Sognsvann barneskirenn torsdag 19. januar

Klubbmesterskapet torsdag 9 mars

Nordmarks12er’n torsdag 4. mai

Nordmarka Skogsmaraton lørdag 17. juni

Oslo Rulleskicup torsdag 31. august

Ivar Formos Minneløp lørdag 14. oktober